5/12/11

O άνθρωπος έχει το ακαταλόγιστο,οι Καρπετοπανούτσοι δεν ντρέπονται που τον εκμεταλλέυονται όπως η Πάνια τα παρατράγουδα;


 Οι μεγαλύτεροι εχθροί του Παναθηναϊκού(που δυστυχώς κάποιοι μέτοχοι του ΠΑΟ τους χρησιμοποιούν ακόμα και σήμερα για να προωθούν τις θέσεις τους),οι βασικότεροι εκφραστές του Ολυμπιακού στα ΜΜΕ,οι υμνητές της παράγκας,οι υπερασπιστές του σκανδάλου της Ριζούπολης,οι ηθικοί υπεύθυνοι για την επίθεση χουλιγκάνων στους οπαδούς της Ανόρθωσης στον αγώνα με τον Θρήνο στο Καραϊσκάκη,οι εφευρέτες της πιο αποκρουστικής ατάκας στο ελληνικό ποδόσφαιρο του περιβόητου “τσουκου-τσουκου ball” όπου με αυτήν για χρόνια προσπαθούσαν να απαξιώσουν την μπαλάρα που παίζαμε στην Ευρώπη,έβγαλαν για δεύτερη σερί εκπομπή  τον Σ.Θεοδωρίδη για να δώσει παράσταση γραφικότητας..
Κύριοι,σταματήστε να εκμεταλλεύεστε ανθρώπους με ιδιαιτερότητες και αφήστε τους να ζήσουν ήσυχα την ζωούλα τους..
Διαβάστε τι είπε ο άρρωστος αυτός άνθρωπος που οι δημοσιογράφοι όπως ο Πανούτσος και ο Καρπετόπουλος τον εκμεταλλεύονται για να γελάνε οι ακροατές τους..


Για την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού από τους διαιτητές μίλησε ο Σάββας Θεοδωρίδης, υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αδικηθεί σε δέκα ματς!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM, μεταξύ άλλων, τόνισε:
Για το γκολ του Ράφικ Τζεμπούρ: «Το οφσάιντ γκολ με το οποίο ο Oλυμπιακός ισοφαρίστηκε από τον ΟΦΗ στοίχισε στην ομάδα δύο βαθμούς. Τώρα το οφσάιντ γκολ του Τζεμπούρ δεν άλλαξε τίποτα. Το 1-0 φτάνει για να κερδίσει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Το 2-2 με τον ΟΦΗ δεν έφτανε».
Για τις αντιδράσεις της ομάδας του για τη διαιτησία: «Δεν θα κάνεις φασαρία για την ομάδα σου όταν αυτή αδικείται συνέχεια; Θα περνάνε από μικροσκόπιο όλες οι διαιτησίες. Η επιστροφή μου ζέστανε την ατμόσφαιρα και θα τη ζεστάνει πολύ ακόμη. Η πιο αδικημένη ομάδα φέτος είναι ο Ολυμπιακός ασυζητητί. Εγώ δεν θέλω να ευνοείται ο Ολυμπιακός. Δεν θέλω καμία εύνοια, θέλω 50-50%. Μόνο αν περνάνε απαρατήρητοι θα είναι πετυχημένοι».
Για τη διαιτησία στους αγώνες άλλων ομάδων: «Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε σε δέκα παιχνίδια κι ευνοήθηκε σε ένα. Οι άλλοι ευνοούνται κάθε Κυριακή. Τον Ριέρα ο Κάκος στο πούλμαν τον πρόλαβε για να τον αποβάλει; Έχει παράπονα η ΑΕΚ από τη διαιτησία; Μην τρελαθούμε κιόλας!».
Σχόλιο δικό μας: ΚΑΝΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΣΧΟΛΙΟ..
ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΡΙΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ..
Όπως η Ε.Θώδη αποζητούσε δημοσιότητα και έβγαινε στις τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε τα νούμερα της,το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με τον Σ.Θεοδωρίδη..
Την κατάληξη της τραγουδίστριας την θυμόμαστε..
Σταματήστε να εκμεταλλεύεστε ανθρώπους με ιδιαίτερα προβλήματα..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο blog. Οι Παναθηναϊκοί το ξέρουν;