31/12/11

Μένει ο Τότσε, έρχεται ο Βίτορ(;) Ευτυχισμένο το 2012, με υγεία πάνω απ' ολα!!!


Βίτορ: «Μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός.»

Θετικός στο φλερτ του Παναθηναϊκού φαίνεται ο Μιγκέλ Βίτορ μιλώντας σε ελληνική αθλητική εφημερίδα.

 Είναι γνωστό ότι η απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού αμυντικού είναι εκ των μεγαλύτερων στοιχημάτων των «πράσινων» για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον ίδιο τον παίκτη να μην απορρίπτει την πρόταση αλλά να μη θέλει να πει και πολλά γι' αυτήν, σεβόμενος το συμβόλαιο του με την Μπενφίκα.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω το παραμικρό αναφορικά με το μέλλον μου και την προοπτική μιας πιθανής μεταγραφής στην Ελλάδα.

Δεσμεύομαι στην Μπενφίκα και πρέπει να το σεβαστώ. Ό,τι κι αν πω θα μαθευτεί και δεν το θέλω», δήλωσε στην «Πράσινη» χωρίς να επιτρέπει περαιτέρω προγνωστικά στην έκβαση της υπόθεσης, το σίγουρο πάντως είναι ότι ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ενδιαφέρεται θερμά για τον 22χρονο διεθνή και ελπίζει η κοινή τους καταγωγή και οι γνωριμίες του στην Πορτογαλίας να καταφέρουν να τον φέρουν στην Παιανία έστω και υπό μορφή δανεισμού.

Τόσο ο ελληνικός όσο και ο ξένος Τύπος πάντως δεν έχουν κλείσει το θέμα, περιμένοντας νέες εξελίξεις.


«Αδύνατη η επιστροφή Τότσε»

Θέλει η Καρταχένα αλλά δεν μπορεί κι έτσι ο Τότσε παραμένει στα «πράσινα» και δεν επιστρέφει στην πρώην ομάδα του, προς επιβεβαίωση αλλά και απογοήτευση του αθλητικού διευθυντής της, Πέδρο Ρεβέρτε.

Το στοίχημα του ισπανικού συλλόγου της Segunda Division ήταν να ξαναπάρει στις τάξεις της τον επιθετικό του Παναθηναϊκού με τη μορφή δανεισμού, όμως λίγο η αμοιβή του λίγο η πρόθεση του παίκτη να παραμείνει στους «πράσινους», διαγράφουν όλα τα προγνωστικά υπέρ της υλοποίησης αυτού του σχεδίου.

«Είναι σχεδόν αδύνατον γιατί ο παίκτης εμμένει στην απόφαση του να παραμείνει στην Ελλάδα», δήλωσε στην «sportocartagena» ο Ρεβέρτε, τονίζοντας παράλληλα τα δυόμισι χρόνια που απομένουν για την ολοκλήρωση του συμβολαίου του με τον ελληνικό σύλλογο, το οποίο μάλιστα ανέρχεται στα 500.000 ευρώ ετησίως.

Κατερίνα Μπιτίτσιου
 * Καλή χρονιά να έχετε όλοι με υγεία πάνω απ 'όλα, ευτυχισμένο το 2012!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: