25/12/11

Τι ισχύει με Κοντρέρας, ΝίνηΨάχνονται για Κοντρέρας
Μπορεί οικονομική ενίσχυση τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα να μην υπάρχει, υπάρχει όμως ανάγκη για αγωνιστική, και συγκεκριμένα στα μετόπισθεν, γεγονός γέννησε φήμες για μία νέα σχέση, αυτήν του Παναθηναϊκού με τον Πάμπλο Κοντρέρας.
Ο Χιλιανός αμυντικός αναγκαστικά αφήνει την Τούμπα, καθώς ο ΠΑΟΚ αδυνατεί να φανεί συνεπής στο συμβόλαιο του ενώ ήδη έχει δημιουργήσει απέναντι του οφειλές αρκετών μηνών.
Μέσα στο αβέβαιο οικονομικό τοπίο των «πράσινων», το βασικότερο τουλάχιστον στοίχημα είναι η σωστή, επαρκής και όσο γίνεται πιο προσιτή μεταγραφή κατά την περίοδο του Ιανουαρίου στο κέντρο της άμυνας.
Έτσι το τελευταίο ρεπορτάζ αναφέρει επαφές της Παιανίας με τον έμπειρο οπισθοφύλακα, ο οποίος ωστόσο ζητάει 600.000 ευρώ, ποσό όμως που πρέπει να πέσει για να μπορέσει να ανταποκριθεί το «τριφύλλι».
Εκτός αυτού τα προγνωστικά υπέρ της υλοποίησης της εν λόγω μεταγραφής μπερδεύονται από το γεγονός ότι ο διεθνής άσος παρουσιάζεται ήδη από τα Μέσα της πατρίδας του ως παίκτης της Κόλο Κόλο.
«Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ απαντάει την Παρασκευή στο αν θα γίνει ο αρχηγός στην άμυνα της Κόλο Κόλο. Η αποχώρηση του Σκότι κάνει άμεση την ανάγκη για στόπερ», γράφει η ιστοσελίδα «elhincha.cl».

Υπάρχει θέμα με Νίνη
 Το μέλλον του Σωτήρη Νίνη ήταν το θέμα και η αφορμή για τη συνάντηση του Δημήτρη Γόντικα με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Γιώργο Παθιακάκη.
 Πολύ πρόσφατα δημοσιεύματα που έκανα λόγο για ζεστό ενδιαφέρον της Πάρμα προς τον νεαρό άσο έκαναν τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού να θέλει να ενημερωθεί λεπτομερώς προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
 Δεν είναι ψέμα ότι ο 22χρονος μέσος απασχολεί σημαντικούς συλλόγους της Ευρώπης, με τους Ιταλούς να μπαίνουν γερά στο παιχνίδι, θέλοντας τον Νίνη εδώ και τώρα.
Το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2012 και από την πρώτη μέρα του νέου έτους έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με όποια ομάδα θέλει.
Το στοίχημα της Πάρμα είναι ουσιαστικά να τον πείσει να θέλει αυτήν, προσφέροντας του τετραετές συμβόλαιο, ετήσιων απολαβών περί τα 750.000 ευρώ, ποσό διπλάσιο δηλαδή από αυτό που ήδη λαμβάνει στους «πράσινους».
Κανείς βέβαια δεν μπορεί να γνωρίζει, πόσο μάλλον η ιταλική ομάδα εάν θα έχει τα επιθυμητά σε αυτό το στοίχημα αποτελέσματα, καθώς όπως διαμήνυσε ο μάνατζερ του διεθνής άσου ο πελάτης του δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση που δέχτηκε, αλλά και σε καμία άλλη από τις πολλές που ήρθαν από συλλόγους εκτός ελληνικών συνόρων.
Ομοίως και από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή λέγεται ότι αυτή τη στιγμή κύριο μέλημα του είναι να ξαναμπεί στα γήπεδα προκειμένου να βοηθήσει το «τριφύλλι» να εκπληρώσει τους φετινούς του στόχους.
Σε κάθε περίπτωση, μέχρι τέλη Ιανουαρίου ο Σωτήρης Νίνης θα έχει πάρει την τελική του απόφαση, ενώ προηγουμένως θα υπάρξει νέα συνάντηση μεταξύ Γόντικα και ΠαθιακάκηΚατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: