23/10/11

Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 4-0, παίζοντας μεγάλη μπάλα, παρά τα προβλήματα, πάτησε Εργοτέλη και «βλέπει» τα απανωτά ντέρμπι. Φασιστική επίθεση των ΜΑΤ μετά το τέλος του αγώνα για να συλληφθεί ο... εγκληματίας κάτοχος του πανό, που «ταρακούνησε» την κυβέρνηση!


 Ο Παναθηναϊκός που θέλουμε και ονειρευόμαστε, ένας μεγάλος Παναθηναϊκός από τα παλιά!

 Αν και αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας της απουσίας βασικών ποδοσφαιριστών, χωρίς κανονικούς επιθετικούς στην ενδεκάδα, με ανήλικο τερματοφύλακα, τραυματισμό και αποχώρηση του Μπουμσόνγκ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με το ευρύ 4-0 τον Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ και φορτσάρει για τα τρία πολύ μεγάλα ντέρμπι που ακολουθούν στη σειρά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ!

 Το σκορ μάλιστα της αποψινής αναμέτρησης θα μπορούσε να ήταν ακόμη μεγαλύτερο αν οι πράσινοι δεν έκαναν συντήρηση δυνάμεων από το 65'!

 Ο Σεμπάστιαν Λέτο, ο νέος Ηγέτης αυτής της ομάδας ήταν ξανά ο μεγάλος πρωταγωνιστής σημειώνοντας δύο γκολ, στο 25' με πλασέ και στο 52' με πέναλτι, που το κέρδισε ο ίδιος και φτάνοντας τα 7 συνολικά στο πρωτάθλημα. Ο Μπουμσόνγκ είχε ανοίξει το σκορ στο 7' με κεφαλιά, ενώ ο Κατσουράνης είχε κάνει το 3-0 στο 32' με ωραίο γυριστό.

 Οι σημαντικότατες απουσίες των Κοτσόλη, Βύντρα, Βιτόλο, Νίνη, Χριστοδουλόπουλου, Τοτσέ, Ρούντολφ και Πετρόπουλου δε φάνηκαν καθόλου και ο Παναθηναϊκός, που πλέον δείχνει να είναι ΟΜΑΔΑ, είναι έτοιμος για τα απανωτά ντέρμπι, που θα κρίνουν πολλά σχετικά με την έκβαση του πρωταθλήματος.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ζ. Φερέιρα): Καπίνο, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ (29' λ. τρ.Καντέ), Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (66' Καραγκούνης), Σιμάο, Ζέκα, Κουίνσι, Λέτο, Κλέιτον (79' Μαυρίας).

 Εργοτέλης (Ν. Καραγεωργίου): Πίρσον,  Σασιασβίλι, Γιοβάνοβιτς, Χίμπλινγκερ, Ρομάνο, Λεάλ, Νταντόμο, Τζούνιορ (57' Κυριακίδης), Ολίσε, Μπούντιμιρ (44' Κατσικοκέρης), Φραγκουλάκης (44' Κουτσιανικούλης).



 Ωστόσο, αν και όλα πήγαν καλά απόψε στο Στάδιο, δυστυχώς είχαμε και δυσάρεστα, που προήλθαν από την άκρως φασιστική και εντεταλμένη επίθεση των ΜΑΤ, μετά το τέλος του αγώνα, στους οπαδούς του Παναθηνϊκού που έφευγαν με τα αυτοκίνητά τους από το ΟΑΚΑ. «Αιτία» στάθηκε το πανό που αναρτήθηκε από τη Θύρα 13 και εμπεριείχε πολιτικό σχόλιο κατά των αλητών που συνεχίζουν μέρα με τη μέρα να πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού.
 Μάλιστα, έγιναν και προσαγωγές(!), ενώ ο άλλος καραγκιόζης, ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Μήτσιος διέκοψε για 7' το ματς δίνοντας εντολή να κατέβει το πανό(!). Φυσικά οι οργανωμένοι του Τριφυλλιού δε μάσησαν και το περίφημο πια πανό, που θαύμασε και στήριξε ΟΛΗ η Ελλάδα, έμεινε τεντωμένο για να καταδεικνύει το status quo της ελληνικής πολιτικοκοινωνικής σκηνής του σήμερα.
 Οι αγώνες συνεχίζονται στους δρόμους, στα γήπεδα και οπουδήποτε αλλού επιτρέπεται η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ. Φασιστικές επεμβάσεις σαν και αυτή που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ να τις ξεχάσουν. Και ειδικά όταν υπάρχει στοχοποίηση της ομάδας μας. Θα ζουν με το φόβο του Παναθηναϊκού λαού!

 Αξίζει να σημειωθεί, αν και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρήκαν συμμάχους στην τρομερή αυτή πολιτική κίνηση τους οπαδούς ΟΛΩΝ των υπόλοιπων ομάδων. Άλλωστε όταν πρόκειται για κάτι πέραν του αθλητικού, οι οπαδοί ενώνονται και στη συγκεκριμένη περίπτωση κοινός εχθρός είναι η πολιτική ηγεσία (ο θεός να την κάνει) της χώρας. Θυμάστε, παρόμοια συμβάντα προσφάτως, τόσο σε «Καραϊσκάκη» στο ματς με την Ντόρτμουντ, όσο και σε Τούμπα στον αγώνα με τη Σάμροκ Ρόβερς. Οι Έλληνες επαναστατούν για την ίδια τους τη ζωή και οι αθλητικές διαφορές ΔΕΝ μπορούν να τους χωρίσουν σε στρατόπεδα αυτή τη φορά.

 ΥΓ: Με τους συλληφθέντες λογικά θα πάνε όλα καλά και θα αφεθούν ελεύθεροι, αφού είναι το λιγότερο ΑΣΤΕΙΟΣ ο λόγος της σύλληψής τους. Εκτός να αρχίσει από αύριο η κυβέρνηση και συλλαμβάνει ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πολίτη φέρεται δημοσίως κατά πολιτικών, βουλευτών κλπ..

 ΥΓ2: Ζούμε ξεκάθαρα σε μία κατά φαντασία δημοκρατία. Σε μία ουσιαστικά κεκαλυμμένη χούντα. Ο αγώνας για να ξεριζωθεί βρίσκεται σε εξέλιξη. Ήδη μετρώνται απώλειες. Θα συνεχίσουμε. Όσο αντέξουμε. Για να σώσουμε ό,τι μπορούμε. Για να σωθούμε.

5 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Είδατε που τελικά ο Φερέιρα κάνει δουλειά; Και η φυγή του Σισέ απελευθέρωσε την ομάδα; ΤΗν έκανε απρόβλεπτα προβλέψιμη.

Υ.Γ. Δημοκρατία του κώλου είναι αυτό.

Mike είπε...

Ναι, με τη διαφορα οτι ο Τζιμπριλ ειχε σιγουρα τα 25-30 γκολ τη σεζον. Καλος και χρυσος ο Λετο, αλλα δε θα πετυχει τοσα πολλα (δεν ειναι και σεντερ φορ βεβαια). Παντως εννοειται, μου αρεσει που πλεον παιζουμε σαν ΟΜΑΔΑ.

Περι Φερεϊρα, προβλεψιμοτητας και δημοκρατιας, φυσικα και συμφωνω μαζι σου.
Καλη σου μερα!

KANTHAR0S είπε...

Δεν αναφέρομαι σε γκολ. Μιλάω σε ξετύλιγμα αγωνιστικού πλάνου, εφαρμογή τακτικής και αντιμετώπιση του ΠΑΟ εκ μέρους του αντιπάλου.

KANTHAR0S είπε...

Να έχουμε ένα όμορφο απόγευμα και φυσικά νίκη του Άρεως.

Τα σέβη μου.

Mike είπε...

Μα στα υπολοιπα συμφωνω!
Απλως επεσημανα το αριθμητικο στατιστικο του Τζιμπριλ.

Καλη τυχη στο ντερμπι, για να γλυκαθειτε μετα το μπασκετ :p