28/10/11

Υπογραφές και τέλος



Η ιστορία της εισόδου του Σουλτάν Αλ Σαούντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φαίνεται ότι γράφει το τέλος της και μάλιστα ευτυχισμένο για την επόμενη μέρα των «πράσινων».

Όπως ενημερώνουν οι τελευταίες εξελίξεις, η συμφωνία των νομικών συμβούλων αμφοτέρων των πλευρών επιτρέπει την υπογραφή της συνεργασίας και της μετάβασης του 57,4 % της ΠΑΕ στον Άραβα, με το στοίχημα της οικονομικής εξυγίανσης και εξισορρόπησης να θέλει τη διευθέτηση ορισμένων βασικών λεπτομερειών για να κερδηθεί.

Αυτές αναλύονται στο αίτημα των εκπροσώπων του Άραβα να γίνει πρώτα ο οικονομικός έλεγχος του τμήματος και μετά η Γενική Συνέλευση, ζητώντας ουσιαστικά τη μεταφορά της από τις 4 στις 24 Νοεμβρίου.

Αν τίποτα δε «στραβώσει» την αρχική συμφωνία, τότε η πλευρά του 26χρονου πρίγκιπα είναι διατεθειμένη από την επόμενη μέρα να καταβάλει τα χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Στο «τριφύλλι» δεν έχουν λόγο να αρνηθούν μία τέτοια αλλαγή, πόσο μάλλον να φοβούνται κάτι από τον έλεγχο γεγονός πλέον που κλείνει τα προγνωστικά υπέρ μίας οριστικής συνεργασίας.

Για τον συνεργάτη του Σαουδάραβα μεγιστάνα, Βλάση Τσάκα, πάντως η συνεργασία έχει ήδη υπογραφεί ήδη, αν κρίνει κανείς από τα πριμ που τάζει εκ μέρους του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και τις δηλώσεις περί ακριβής και εμφατικής μεταγραφής. Κοντός ψαλμός…

 Κατερίνα Μπιτίτσιου

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Αντε επιτέλους να δούμε καμιά άσπρη μέρα.

Mike είπε...

Αντε να δουμε, μακαρι να πανε ολα καλα!