18/5/11

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου 3-0, βελτιώθηκε και έμεινε ζωντανός!


 Χωρίς να εντυπωσιάσει αλλά παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα, ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Ολυμπιακό Βόλο στο ΟΑΚΑ δείχνοντας να αφυπνίζεται και «σφράγισε» την έξοδό του στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ με 2χ2 στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βγαίνει Τσάμπιονς Λιγκ!

 Με τις επιστροφές των Κατσουράνη - Ζιλμπέρτο Σίλβα, αλλά και του Σπυρόπουλου ο Φερέιρα κατέβασε την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, όχι όμως και τις πολλές φάσεις, ενώ απειλήθηκαν και σε μια δυο περιπτώσεις από τους Βολιώτες.
 Ωστόσο κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 27', όταν ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρέθηκε σε θέση δεξιού εξτρέμ και με την πλάτη στην αντίπαλη περιοχή έκανε ένα εξαιρετικό γύρισμα, το υψηλό αμυντικό δίδυμο του Βόλου (Σανκαρέ, Τομάς) αδράνησε και ο Λουίς Γκαρσία κοντρόλαρε ωραία την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα νικώντας τον Γιακούποβιτς για το 1-0.
 Λίγα λεπτά μετά σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σολάκη.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός μεταμορφώθηκε αισθητά διαγράφοντας την καλύτερή του εμφάνιση στα πλέι οφ αλλά και γενικά παίζοντας ωραία μπάλα μετά από πολύ καιρό!
 Ο «πράσινος» επιθετικός μονόλογος «σφραγίστηκε» με τα γκολ των Σισέ (δυνατό σουτ από συρτή πάσα του Λέτο στο 57') και Κατσουράνη (ωραίο ένα-δύο με Σισέ και πλασέ στην αριστερή γωνία στο 84') και ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, μένοντας έτσι ζωντανός στην κατάκτηση της πρώτης θέσης και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 Την Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ και τελειώνει και πάλι στο ΟΑΚΑ, τυπικά φιλοξενούμενος της ΑΕΚ, που όμως είναι τιμωρημένη και θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο. Με 2 νίκες οι «πράσινοι» θα βγουν τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για να δούμε...

 Οι συνθέσεις των ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (83' Καραγκούνης), Λουίς Γκαρθία (62' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ (91' Σιμάο).

 Ολυμπιακός Βόλου: (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ντολεζάι (63' Νέμεθ), Τόμας, Μαρτίν (72' Μητρόπουλος), Μπρέσκα (77' Ψυχογιός), Αλβαρέζ, Σανκαρέ, Ακόστα, Σελεζί, Ζαραδούκας, Σολάκης.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Ξύπνησαν απ'τον ύπνο του δικαίου.
Καλησπέρα Μάικ

Mike είπε...

Ξυπνησαν, αλλα για να δουμε, θα συνεχισουν ετσι; Μακαρι!