15/5/11

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-5

 
 
 Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο με 10-5 από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς, που άνοιξε τη σειρά των πλέι οφ του πρωταθλήματος.

 Το πρώτο ημίχρονο ήταν κανονικό ντέρμπι και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στον Φίλιππο Καραμπέτσο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε πολλές και εξαιρετικές αποκρούσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με τη δύναμη και την αποφασιστικότητα των πρασίνων για τη νίκη-έκπληξη κράτησαν το Τριφύλλι σε απόσταση ενός γκολ, 5-4.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός πίεσε περισσότερο, ο Καραμπέτσος δεν θα μπορούσε να πιάσει τα πάντα και αν συνυπολογιστεί η έλλειψη δυνάμεων από τους φιλοξενούμενους, η δυσκολία στο σκοράρισμα (μόλις 1 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο) αλλά και οι πολλές αποβολές, ορισμένες εκ των οποίων υπερβολικές, τότε γίνεται εύλογη η υπεροχή των γηπεδούχων. Το 7-4 με το οποίο έκλεισε το τρίτο οκτάλεπτο ουσιαστικά «κλείδωσε» το ματς για τον Ολυμπιακό, με το τελικό 10-5 να σφραγίζει το 1-0 σε αυτήν τη σειρά των πλέι οφ.
 Η επόμενη αναμέτρηση, με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ η πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος κρίνεται στις 2 νίκες.

 Τα οκτάλεπτα: 1-2, 4-2, 2-0, 3-1

 Τα γκολ των δύο ομάδων:

 Ολυμπιακός: Χρ. Αφρουδάκης 3, Φουντούλης 2, Κολόμβος 2, Κομάντινα 1,  Μπλάνης 1, Μυλωνάκης 1.

 Παναθηναϊκός: Τσόκας 3, Στελάτος 1, Γ. Αφρουδάκης 1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: