10/4/11

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-0, αγγαρεία, υποβιβασμός του παραρτήματος και δυναμική Θύρα 13!


 Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε ξανά το γνωστό κακό του πρόσωπο, ίδιο και απαράλλαχτο μετά από την κλοπή του Φαλήρου, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Αστέρα με το αυτογκόλ του Πιπίνη στο 81' μετά από κεφαλιά του Σαριέγκι, ρίχνοντας τη σιχαμένη ομάδα της Τρίπολης και του Μποροθρύλου στη Β' Εθνική.

 Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα (μόνο ο Σισέ είχε δυο τρεις καλές στιγμές), όπως βέβαια και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν τουλάχιστον μία φορά.

 Την τελευταία αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο Βόλο και με νίκη, αφενός κλείνει με θετικό αποτέλεσμα την κανονική περίοδο, αφετέρου μπαίνει με αβαντάζ στα πλέι οφ και αφετρίτου αφήνει εκτός πλέι οφ τον Ολυμπιακό, που σήμερα ηττήθηκε από τον Άρη, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν πλέον το πάνω χέρι για την 5η θέση.

 Με το ματς απόψε να μην έχει ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ο λιγοστός κόσμος που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ φέρθηκε κατά των παικτών, των α-μέτοχων, του γαύρου, ενώ για πολλή ώρα ακούστηκαν μπασκετικά συνθήματα σχετικά με το... 6ο αστέρι του Βασιλιά της Ευρώπης, που... ράβεται το Μάιο στη Βαρκελώνη!

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ιωαννίδης, Σισέ, Λέτο, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος (75' Γκοβού), Βύντρα, Καραγκούνης (61' Νίνης), Κατσουράνης (75' Κλέιτον)

 Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Πιπίνης, Ματούσιακ, Ροζέριο (76' Αρσενίεβιτς), Μπαστία, Ρούμπιλ, Αράς, Μπαρτολίνι, Ουντότζι (67' Κερ), Ορόθκο, Λαδάκης.



 * Εκεί εκεί στη Β' Εθνική! Να ξεβρομίζει λίγο ο τόπος από τα παραρτήματα...
 
 * Βάλτε λεφτά δεν είναι αγγαρεία, αλλιώς θα σας γαμήσει η Θύρα 13 και ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, όλοι είστε υπεύθυνοι για αυτή την ιστορία.

 * Άμα δεν μπορείτε να πά' να γαμηθείτε.

 * ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία.

 * ΠΑΟ Θρησκεία Θύρα 13, δώστε εισιτήρια να πάμε Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: