21/3/11

Παναθηναϊκός - Κέρκυρα 2-1


 Τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Κέρκυρας πέτυχε στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, για την 27η αγωνιστική της Superleague, ωστόσο «όλα τα λεφτά» για τον κόσμο του Τριφυλλιού ήταν ο τρόπος πανηγυρισμού του Τζιμπρίλ Σισέ μετά την επίτευξη του 2-0. Ο Γάλλος παιχταράς έτρεξε προς τους οργανωμένους και τους πέταξε μία φανέλα της Θύρας 13(!), που φορούσε μέσα από την κανονική, την οποία και πέταξε στον αγωνιστικό χώρο, ενώ μία τρίτη ανέγραφε 50, τον αριθμό των γκολ που έφτασε ο γίγαντας Τζιμπρίλ με την πράσινη φανέλα με ο Τριφύλλι!


 Το παιχνίδι με την Κέρκυρα ήταν ένα ακόμη διαδικαστικού χαρακτήρα μέχρι τα πλέι οφ. Με το φανταστικό γκολ του Λάζαρου, τρομερό πλασέ έξω από την περιοχή και αριστερά, έγινε το 1-0 στο 34', ενώ στο 39' ο Σισέ πήρε την μπάλα από το Χριστοδουλόπουλο και μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια και ωραίο τελείωμα έκανε το 2-0.
 Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1, με γκολ του Στολτίδη από κακή απόκρουση του Βύντρα, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να πετύχει ακόμη δύο τρία γκολ, όμως και οι «φαίακες», που πλέον κινδυνεύουν σοβαρά με υποβιβασμό, θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν προς το τέλος του αγώνα.

 Μετά και τις γκέλες των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, αν ξεκινούσαν τώρα τα πλέι οφ, ο Παναθηναϊκός θα είχε 3 βαθμούς και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός Βόλου θα έμπαιναν χωρίς βαθμό.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Ιωαννίδης, Καντέ (35' Σεϊταρίδης), Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Χριστοδουλόπουλος (77' Νίνης), Σισέ, Πετρόπουλος (66' Λέτο).

 Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Μονιάκης, Γκουστάβο, Βενέτης, Δ. Ιωάννου, Λαμπρόπουλος (82' Γιάντσης), Μαζνόβ (86' Τσίγκας), Στολτίδης, Μακρής, Επστάιν, Η. Ιωάννου.

 
 Και αυτό είναι το πράσινο κάστρο, το νέο κτήριο στη Λεωφόρο, που στεγάζει τον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13 και που εγκαινίασαν οι Σισέ και Τζόρβας μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα, σε μία αληθινή Παναθηναϊκή γιορτή.

 * ΑΕΚ αδέλφια μαζί θα το σηκώσουμε... στο Φάληρο!

 * Πολλοί «αντικειμενικοί» άρχισαν να κάνουν λόγο για «απολύτως δίκαιο» πρωτάθλημα του διορισμένου, καθώς ήταν καλύτερος από όλους του υπόλοιπους, ενώ ακόμη κι αν -λένε- ο Παναθηναϊκός έκανε το «2» στο Φάληρο (που το έκανε), απλώς θα μειωνόταν η διαφορά.
 Φυσικά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να ισχύει, καθώς πέραν της μεγάλης νίκης στο «Καραϊσκάκης», ο ψευτοπρωταθλητής έπαιξε 14 φιλικά με τα 7 παραρτήματα που έχει φέτος, κάτι που δεν δείχνει καμία αληθινή υπεροχή σε σχέση με τον Παναθηναϊκό που έχασε -λογικό, σε ένα μαραθώνιο- βαθμούς από τους λεγόμενους «μικρούς».

 * Θρήνε γερά, ψεύτικα χάρτινα παράγκα φιλικά!!!

 * Τζιμπρίλαρε μείνε για πάντα στην Τριφυλλάρα!!!

2 σχόλια:

Laplace είπε...

συμφωνω με ολα τα σχολια σου αδελφε...
δεν τρωγονται πια αυτοι οι 'αντικειμενικοι'...κουρασαν...

Mike είπε...

ναι, ειναι απιστευτοι.
Ο Μπραουδακης (δηλωνει ΑΕΚτσης, χαχα) ουρλιαζε οτι ο θρηνος το παιρνει απολυτως δικαια και παναξια.. Τι να πεις...