20/12/10

Νωρίς το πρωί ο Βγενόπουλος έθεσε εαυτόν εκτός Παναθηναϊκού και εν συνεχεία ο Πατέρας παραιτήθηκε από πρόεδρος της ΠΑΕ και πρότεινε τον Πολέμη.


 Ντροπή σας κύριοι, τίποτε άλλο. Ντροπή σας! Με την στάση σας αυτή και την εγκατάλειψη της ομάδας σε μία πολύ δύσκολη καμπή γίνεστε προδότες στα μάτια χιλιάδων Παναθηναϊκών, που σας πίστεψαν, ακολούθησαν το όραμά σας και σας στήριξαν. Αφήνετε τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο ακέφαλο μεσούσης μίας σεζόν, όπου η κατρακύλα δεν έχει τελειωμό, λίγους μήνες μάλιστα μετά την κατάκτηση του νταμπλ...
 Και εντάξει, για τον Βγενόπουλο οι περισσότεροι Παναθηναϊκοί κατάλαβαν τι παραμυθάς ήταν και πόσο λεφτάς μόνο στα λόγια. Ήξερε μόνο να μιλάει για εκατομμύρια πράσινες καρδιές και πράσινα άλογα! Εδώ του Χάριζε την ΠΑΕ ο Τζίγγερ κι εκείνος δεν την έπαιρνε. Μιλάμε για κωμικές καταστάσεις. Και τώρα τι κάνει; Φεύγει λέει από τα κοινά του Παναθηναϊκού, επειδή δέχθηκε τόνους λάσπης και κακίας. χαχαχα! Σιγά, σε λίγο θα πειστείς κι ο ίδιος...
 Αλλά εσείς κύριε Πατέρα, πώς εγκαταλείπετε το καράβι; Εγώ ξέρω πως ο μεγάλος καπετάνιος εγκαταλείπει τελευταίος και μετά από ομηρικές μάχες. Όχι έτσι, γιατί με την φυγή στην πρώτη στραβή γίνεται ρίψασπις! Σε αντίθεση με τον ΒγΑΙνόπουλο, ο Πατέρας ουδέποτε είπε πως θα πάρει την ΠΑΕ. Ήθελε μόνο να διατηρήσει το ποσοστό του, να συμμετέχει στις ΑΜΚ και να διατηρηθεί στον προεδρικό θώκο. Και τώρα τι κάνει κι αυτός; Σηκώνεται και τα παρατάει προφασιζόμενος τα επεισόδια, την διάσπαση της ενότητας και τη μη σύμπλευση οπαδών-διοίκησης, καταλογίζοντας μάλιστα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης στους οπαδούς! Μα συγγνώμη κύριε Πατέρα, αλλά τώρα τα βάζεις με τους ίδιους οπαδούς, που πέρυσι πανηγυρίζατε μαζί το νταμπλ; Με τον «στρατό» που εσύ δημιούργησες, κάτι που δεν άρεσε στον πολύ κόσμο και θύμισε γαύρους; με τους 30000 κατόχους διαρκείας; ή μήπως θέλεις να πιστέψουμε ότι δεν άντεξες την επίθεση από 100 άτομα και τα παρατάς όλα για 100 αλήτες;! Και μάλιστα όταν οι... απέναντι έχουν ξαναστήσει την παράγκα και πάνε να πάρουν ακόμη ένα πρωτάθλημα με διάγγελμα; Θα τους αφήσεις να κάνουν παιχνίδι στην πλάτη του Παναθηναϊκού και μάλιστα θα κάτσεις να τους κοιτάς από μακρυά; Λυπάμαι. Λυπάμαι πολύ...

 Προσωπικά πάντως δεν με ενδιαφέρει (ποτέ δεν με ενδιέφερε) κανείς τους! Θέλω επιτέλους να αναλάβει κάποιος που να πονάει πραγματικά την ομάδα. Γιατί τα γαμωλεφτά δεν παίζουν, όπως αποδείχθηκε περίτρανα στην περίπτωσή μας, το μεγαλύτερο ρόλο. Γιατί από λεφτά πηγαίναμε μια χαρά. Βαρδινογιάννηδες, Γιαννακόπουλοι και Πατέρας έχουν απίστευτα χρήματα, που φτάνουν για την Παναθηναϊκή εκτόξευση (τον Βγενόπουλο δεν τον βάζω μέσα, γιατί αυτός διαχειριζόταν τα λεφτά των Αράβων -χωρίς να λέω ότι δεν έχει καθόλου δικά του-). Το θέμα όμως είναι ότι ΠΑΝΩ από τα χρήματα πρέπει να μπαίνει γνήσια Παναθηναϊκή αγάπη. Αυτό πρέπει να συμβεί με όποιον αναλάβει Πρόεδρος. Θα πρέπει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ να αγαπάει και να πονάει την ομάδα και ΜΕΤΑ να διαθέσει τα χρήματά του.

 Ο Πατέρας πρότεινε τον Αδαμάντιο Πολέμη, «γνωστό μεγαλοεφοπλιστή, Παναθηναϊκό και φίλο», όπως δήλωσε συγκεκριμένα ο απερχόμενος πρόεδρος της ΠΑΕ, με τον Πολέμη να μην αρνείται και να ανακοινώνει την απόφασή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο την Πέμτη. Νωρίτερα, ο Πατέρας πρότεινε για πρόεδρο ξανά, όπως και το καλοκαίρι, τον Θανάση Γιαννακόπουλο, αλλά ο Θανασάρας, ο πιο ΓΝΗΣΙΟΣ Παναθηναϊκός από όλους, αρνήθηκε, λόγω άλλων υποχρεώσεων και επαγγελματικού φόρτου εργασίας.


 Τέλος, να απαριθμήσω κάποια πραγματάκια:

 1) Ο Βγενόπουλος, μα κυρίως ο Πατέρας πρόδωσαν πολύ κόσμο με την σημερινή τους στάση.
 2) Ο Παναθηναϊκός δεν θα διαλυθεί. Είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος και έχει ιστορία 102 χρόνων. Υπήρχε πολύ πριν και θα υπάρχει πολύ μετά τους κάθε Βαρδινογιάννηδες, Βγενοπατέρες, Γιαννακόπουλους.
 3) Ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα. Είναι η Ιδέα, το Τριφύλλι και ο κόσμος του!
 4) Το πρωτάθλημα δεν έχει χαθεί. Με 2 πολύ καλές μεταγραφές τον Ιανουάριο μπορούμε να γυρίσουμε την κατάσταση.
 5) Μπορεί να ήρθε η ώρα των Γιαννακόπουλων, παρά την άρνησή τους, θα μάθουμε την Πέμπτη. Αν είναι πάντως και αναλάβουν οι Γιαννακόπουλοι, φυσικά και εύχομαι να αναλάβει ο Παύλος ή ο Θανάσης και όχι ο Δημητράκης.
 6) Η συσπείρωση ήταν ανέκαθεν το μυστικό της επιτυχίας. Ότι και να γίνει, ο κόσμος του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει να γυρίσουν την πλάτη τους στην ομάδα.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Αγαπητέ φίλε Μάικ. Σε λέω φίλε γιατί έτσι σε νοιώθω. Θα μιλήσω ωμά.
Να πάνε στο διάολο κι ακόμα παραπέρα.
Μπορούν;;
Λαμόγια βρίσκουμε.
Ε μα ποια. Κάποιος να μας αγαπάει και να μας πονάει θέλουμε.
Θέλουμε ηγέτη, όχι μαλάκες.
Αυτοί δεν είναι Παναθηναϊκοί.

Καλό βράδυ

Laplace είπε...

+απειρο σε ολα αδελφε..
καλημερες

Mike είπε...

καλησπερα bear και Laplace,
φυσικα και δε θελουμε λαμογια στην ομαδα, αλλα ανθρωπους που να αγαπανε την ομαδα και να ειναι πρωτα οπαδοι και μετα επιχειρηματιες. Αλλα αντε να τους βρεις αυτους...