23/12/10

Παναθηναϊκός - Τρίκαλα 3-2, στους «8» με μέτρια απόδοση...


 Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας το γνωστό φετινό του πρόσωπο, που δεν ξεπερνάει τη μετριότητα, επικράτησε 3-2 των Τρικάλων στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ και προκρίθηκε στους «8» του κυπέλλου Ελλάδας.

 Οι νταμπλούχοι έκλεισαν με νίκη-πρόκριση την χρονιά, όμως η εμφάνισή τους ήταν για πολλοστή φορά φέτος κακή. Ο Πεσέιρο παρέταξε τη βασική ομάδα, καθώς ηταν το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή, συν το γεγονός ότι με όλα όσα συμβαίνουν το τελευταίο πράγμα που θα θέλαμε ήταν ένας αποκλεισμός - σοκ από το κύπελλο. Βέβαια το ότι έπαιξαν οι βασικοί δε σημαίνει ότι η νίκη συνοδεύτηκε από χαρακτηριστική άνεση και μεγάλο σκορ...

 Γιατί μπορεί ο Παναθηναϊκός να προηγήθηκε δύο φορές με δύο γκολ διαφορά, αλλά και στις δύο περιπτώσεις δέχθηκε άμεση απάντηση από τα Τρίκαλα και την μείωση του σκορ μέσα σε 1'!
 Συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρις σε γκολ των Νίνη, στο 44' και Λέτο, στο 45', αλλά δέχτηκαν τη μείωση στο 46', με τον Κοντογουλίδη.
 Τα ίδια... σκατά και στο δεύτερο ημίχρονο, όταν έγινε το 3-1 με γκολ του Βύντρα στο 68', πριν μειώσει στο τελικό 3-2 ο Κόρμπος στο 69'! Απίστευτα πράγματα, που δείχνουν μία εντελώς τραγική αγωνιστική νοοτροπία που διέπει τον Παναθηναϊκό. Ας ελπίσουμε ότι θα διορθωθεί αυτό το αίσχος και πως με τη νέα χρονιά θα δούμε μία τελείως διαφορετική, προς το καλύτερο φυσικά, εικόνα, γιατί αυτό το άγευστο, άχρωμο και άνοστο «πράγμα» που παρακολουθούμε από την αρχή της σεζόν είναι ανυπόφορο και οπωσδήποτε ΔΕΝ είναι Παναθηναϊκός.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης (41' λ.τρ. Χριστοδουλόπουλος), Νίνης, Καραγκούνης (75' Γκοβού), Λέτο, Σισέ.

 Τρίκαλα (Γιώργος Βαζάκας):
Τόλιος, Μπουκουβάλας, Σαββίδης, Κόρμπος, Χρήστου, Κοντογουλίδης (79' Μπαριέντος), Ρούσεφ (59' Ριζογιάννης), Μανουσάκης, Μίνγκας, Μπριλάκης, Τελκίνσκι (83' Μπακομήτρος).



 * Κανένα άλλο σχόλιο, πέραν του ότι ελπίζουμε να αλλάξει άρδην η εικόνα της ομάδας με το νέο έτος, γιατί αυτό το χάλι... δεν πάει άλλο.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
να δουλεψουν στις διακοπες γιατι δεν τους βλεπω καλα.αλλα τι να κανουν με μολις 6 ημερες διακοπουλες..ελεος..
καλο βραδυ φιλε..

Mike είπε...

καλησπερα,
ειλικρινα δεν μπορω να εξηγησω αυτα τα χαλια...
«μολις 6 μερες», χαχα!

Απορω γιατι δεν εκοψαν το 6ημερο (αν δεν κανω λαθος το ειχε αποφασισει ο Νιοπλιας) στα κωλοπαιδα...