8/10/10

Τσεχία U21 - Ελλάδα U21 3-0. Δύο διαιτητικά εγκλήματα και ένα... τσουβάλι χαμένες ευκαιρίες στερούν απ' την Εθνική μας την πρόκριση στο Euro του 2011..


 Στην πρώτη αναμέτρηση των playoff για την πρόκριση στο Euro 2011 η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με το βαρύ και άδικο -με βάση την εικόνα των ομάδων αλλά και τη διαιτησία- 3-0 στο Γιάμπλονετς απ' την Τσεχία και πλέον ψάχνει το θαύμα στη ρεβάνς της Τρίπολης την ερχόμενη Τρίτη.

 Απ' την αρχή του αγώνα πάντως χάλασε το κλίμα για την Εθνική μας. Μόλις στο 2' ο Κουτσιανικούλης πήγε να διώξει την μπάλα με τακουνάκι, αλλά ουσιαστικά τροφοδότησε τον Χόσαλικ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.
 Στη συνέχεια ανέλαβαν ο διαιτητής και ο επόπτης. Στο 17' ο διαιτητής είδε χέρι του Σιόβα και σα να μην έφτανε αυτό σφύριξε πέναλτι, ενώ φαίνεται καθαρά ότι η όποια παράβαση γίνεται εκτός περιοχής. Μάλιστα ο επόπτης έδωσε φάουλ, αλλά ο αλήτης ο διαιτητής πήρε τη φάση πάνω του. Περίεργα πράγματα...
 Το 2-0 έκανε με εύστοχο χτύπημα ο Πέκχαρτ στο 19' και στο 77' έγινε το δεύτερο έγκλημα κατά των Ελπίδων. Ο επόπτης αυτή τη φορά κατοχύρωσε το γκολ του Κόζακ με κεφαλιά, αλλά φάνηκε καθαρά απ' το ριπλέι ότι ο σκόρερ είναι σε θέση οφσάιντ..

 Στο ενδιάμεσο η Ελλάδα έχασε ένα σωρό ευκαιρίες και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με τους Γιάννη Παπαδόπουλο, Βασιλακάκη, Κουτσιανικούλη και αποκορύφωμα το δοκάρι του Καρέλη, και το λιγότερο που δικαιούταν απ' τον αποψινό αγώνα ήταν 2 γκολ στο ενεργητικό της. Και φυσικά μία ισοπαλία θα ήταν μάλλον άδικη ακόμη και σε αυτή την περίπτωση!

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Τσεχία U 21 (Γιακούμπ Ντοβαλίλ): Βάτσλικ, Μαζούχ, Τσελούστκα, Βάκα, Χοράφα, Πέκχαρτ (54' Κοζάκ) , Τσέρνι (76' Ντοκάλ), Κόβαρικ, Γκέσοφ, Χοσέκ, Βόσαχλικ (66' Μόραβεκ).

 Ελλάδα U21 (Γιώργος Γεωργιάδης):
Γιακουμής, Σκόνδρας, Ιωαννίδης, Κ. Παπαδόπουλος, Σιόβας, Γκέντσογλου (57' Πλιάτσικας), Κουτσιανικούλης (66' Φορτούνης), Γ. Παπαδόπουλος, Καρέλης, Δημούτσος, Βασιλακάκης (46' Παπάζογλου).

 * Την Τρίτη τα παιδιά θα τα δώσουν όλα (χωρίς τον Κώστα Παπαδόπουλο που συμπλήρωσε κάρτες), αλλά δυστυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα και μάλιστα όχι εξαιτίας δικής μας κακής εμφάνισης, αλλά της σημερινής καθαρής αλλοίωσης αποτελέσματος.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε
χαλια εμφανιση..
για να δουμε τους μεγαλους σε λιγο..

Mike είπε...

καλησπερα φιλε,
μονο στο πρωτο κατι καναμε, αλλα υπαρχει ξεκαθαρη αλλοιωση αποτελεσματος.
Οπως και να 'χει ειναι κριμα για αυτη την ομαδα..