8/10/10

Οι 2 νίκες στο τουρνουά της Κύπρου, το εντυπωσιακό ντεμπούτο Γιορντάνοφ και η ανάγκη για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας






 Την παράσταση στο ματς με την Ομόνοια έκλεψε ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. O Βούλγαρος έδωσε ρεσιτάλ στην Κύπρο και δίκαια χαρακτηρίστηκε πρόσωπο του αγώνα.

 Τελικά οι «πράσινοι» δικαιώθηκαν απόλυτα με την απόκτηση του Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος  έδειξε με το «καλημέρα» πόσο μεγάλος παίκτης είναι. Ο «Μπόμπι» ήταν πραγματικά απολαυστικός και έδειξε πως μπορεί να γίνει ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά. Με μόλις δύο προπονήσεις, ξεκίνησε εντυπωσιακά τον αγώνα και στο πρώτο σετ ήταν αλάνθαστος. Άριστος επιθετικά, έδειξε τις ικανότητές του και σαν μπλοκέρ, με 3 μπλοκ.  Ο Βούλγαρος έδειξε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με φυσική κατάσταση,  σε καμία στιγμή του αγώνα δεν φάνηκε κουρασμένος, ενώ το πόσο θέλει να προσφέρει στον Παναθηναϊκό φάνηκε από το πείσμα του και τους έντονους πανηγυρισμούς  του σε κάθε πόντο. Συνολικά ο Γιορντάνοφ τέλειωσε το ματς με 22 πόντους και το εντυπωσιακό 69% στην επίθεση, σε ένα εντυπωσιακό ντεμπούτο.

 Από εδώ.

 * Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός κέριδσε την Ομόνοια με 3-0 σετ (25-23, 25-23, 25-23), ενώ αρχικά είχε κερδίσει και την πρωταθλήτρια Ανόρθωση με 3-1 σετ (25-21, 28-26, 16-25, 25-19).

 * Αναμφίβολα ο Βούλγαρος διαγώνιος θα βοηθήσει την ομάδα, όπως θα προσφέρει και ο Καστάρ, αλλά για να κάνει γερό πρωταθλητισμό ο Παναθηναϊκός χρειάζεται οπωσδήποτε ακόμη 2 πολύ καλούς παίχτες. Τουλάχιστον έναν ακραίο μεγάλης κλάσης και ακόμη έναν διαγώνιο ή κεντρικό.

 * Απόψε ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την ΑΕ Καραβά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: