20/10/10

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 66-57, στους "8" του κυπέλλου το Τριφύλλι.


 Την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου εξασφάλισε το Τριφύλλι που επιβλήθηκε με 66-57 επί του δικέφαλου του Βορρά με 66-57. Σε πολύ καλή βραδιά η Μαρτζινεάν που οδήγησε στο σκοράρισμα. Εξαιρετική ατμόσφαιρα από τους φίλους του Τριφυλλιού.
 Το περσινό πάθημα από την ΦΕΑ έγινε μάθημα στις πράσινες, αφού παίζοντας παθιασμένα επικράτησαν επί του ΠΑΟΚ με 66-57 και πλέον πάνε την ερχόμενη Κυριακή στη Βούλα, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Πρωτέα με έπαθλο την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου.
 Τα κορίτσια του Τριφυλλιού, έχοντας τη συμπαράσταση περίπου 700 φιλάθλων, μπήκαν από την αρχή δυνατά και έδειξαν πόσο ήθελαν να πάρουν το παιχνίδι. Η Μαρτζινεάν φρόντισε από νωρίς να δείξει τις διαθέσεις της αφού σκόραρε κατά βούληση ενώ είχε την άξια συμπαράσταση της Παντέλη και της Ζικυρίδου.
 Στην αντίπερα όχθη Γκριν και Σταυρίδου ήταν οι μόνιμες απειλές για το καλάθι του Τριφυλλιού. Σε όλο το πρώτο ημίχρονο οι παίκτριες του Γιάννη Γερεουδάκη είχαν κάποια ξεσπάσματα στο παιχνίδι τους όμως δεν κατάφερναν να κρατήσουν τη διαφορά.
 Η εικόνα αυτή όμως άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Οι πράσινες μετά την άνοδο σχεδόν όλων των κοριτσιών πάτησαν το πόδι στο γκάζι και κατάφεραν να πάρουν πολύ εύκολα τη νίκη.

 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 66-57 
 Τα δεκάλεπτα: 20-18, 37-32, 55-45, 66-57.
 

 Παναθηναϊκός: Ντερέβγιανικ 9 (2), Χαλιβελάκη 8, Μαρτζινεάν 23 (3), Ζικυρίδου 10, Ουίλιαμς, Παντέλη 8, Δάφκου 8, Βλάνη.
 ΠΑΟΚ: Γκριν 7, Αυτζή 9 (2), Καζαντζίδου 10, Γιαννοπούλου 2, Σταυρίδου 21 (5), Σκιαδοπούλου 8.

 Από εδώ.

 * Η πρόκριση στους "8" ήρθε και μάλιστα εύκολα. Επόμενος αντίπαλος ο Πρωτέας Βούλας, εκτός έδρας την Κυριακή, που θέλει προσοχή, αλλά ο στόχος είναι η πρόκριση στους "4" και ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί.

 * Εντυπωσιακός όπως αναμενόταν ήταν ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Οι περίπου 600 οπαδοί που βρέθηκαν στον "Τάφο του Ινδού" δημιούργησαν πολύ καλή ατμόσφαιρα και έσπρωξαν την ομάδα στη νίκη σε αυτό το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

2 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

dwra pantrepsoume. ayta apo mena:p

Mike είπε...

καλη τυχη αδερφε :p