16/10/10

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0. Μεγάλη νίκη κόντρα σε όλους και σε όλα!


 Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε ιδανικά τον αγωνιστικό γολγοθά των συνεχόμενων δύσκολων αγώνων επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 1-0 στο άδειο ΟΑΚΑ.
 Κόντρα σε όλους και σε όλα οι πρωταθλητές, χωρίς τον κόσμο τους εξαιτίας του γαύρικου συστήματος εξόντωσής τους, χωρίς την μαγική τριπλέτα Γκοβού, Νίνη, Λέτο, με κουρασμένους κάποιους διεθνείς από συνεχή ματς, και με την σκέψη ότι την ίδια στιγμή που οι ίδιοι έδιναν αγώνα δίχως αύριο οι... άλλοι έπαιζαν ακόμη ένα φιλικό, πήραν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη με την γκολάρα του Βύντρα, παρέμειναν η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και παράλληλα πήραν πολύτιμες ανάσες ενόψη συνέχειας.

 Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έκρινε τον αγώνα ο Λουκάς Βύντρα -με μία πραγματική οβίδα στο 20'-, ο οποίος έχει αναπτύξει μία πελατιακή σχέση με τον ΠΑΟΚ.

 Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα των ομάδων ήταν για ένα χαλαρό 3-0. Ο Σισέ μόνο έχασε δύο καλές ευκαιρίες έχοντας και δοκάρι λίγο μετά το γκολ του Βύντρα, ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν εντελώς ακίνδυνος. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν και οι αναγκαίες αλλαγές, αφού κουράστηκαν οι Χριστοδουλόπουλος, Καραγκούνης, Γκαρσία και έτσι ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε. Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν για λίγο τον έλεγχο και να κυκλοφόρησαν τη μπάλα αλλά δεν έγιναν απειλητικοί με εξαίρεση δύο περιπτώσεις στο 75' και το 85', με τον Τζόρβα να πραγματοποιεί δύο πολύ καλές αποκρούσεις. Ο Σισέ έχασε ακόμη δύο ευκαιρίες, ενώ πέτυχε και γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ.

 Το 1-0 έμεινε και αποτελεί μία απολύτως δίκαιη νίκη για τον Παναθηναϊκό, που διατηρήθηκε σε απόσταση αναπνοής απ' την κορυφή, ενώ παραμένει μόνος αήττητος.

 Πολύ καλός όσο αγωνίστηκε ο Χριστοδουλόπουλος στην επιστροφή του μετά από 6 μήνες. Καλό ματς και από τους Βύντρα, Σισέ, Μπουμσόνγκ, αλλά και Κατσουράνη που κάνει συνεχόμενα καλά παιχνίδια.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι , Ζιλμπέρτο Σίλβα, Καραγκούνης (66' Μαρίνος), Κατσουράνης, Λουίς Γκαρθία (78' Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος (59' Σιμάο), Σισέ.

 ΠΑΟΚ: (Παύλος Δερμιτζάκης): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σακελλαρίου, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Πάμπλο Γκαρσία (68' Φωτάκης), Βιτόλο, Ιβιτς (80' Φιλομένο), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς.

 * Μεγάλη νίκη σε ματς που περίμεναν να σκοντάψουμε. Δεν τους κάναμε τη χάρη και ξεκινήσαμε ιδανικά στη σειρά των ντέρμπι που ακολουθούν.

 * Με το φιλικό στην Ξάνθη γελάει όλη η Ελλάδα.

 * Επόμενο ντέρμπι την ερχόμενη εβδομάδα με την ΑΕΚ, αλλά προέχει το μεγάλο πιαχνίδι της Τετάρτης με την Ρούμπιν Καζάν για το Champions League, όπου φυσικά το ΟΑΚΑ θα ξαναζήσει μεγάλες στιγμές και μακάρι να πανηγυρίσουμε και μία μεγάλη νίκη.

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Ωραίος ο Βύντρα!

Unknown είπε...

Είμαι στη δουλειά και δεν το είδα. Όμως το αποτέλεσμα μετράει.
Πάμε για την Καζάν Ντιπή τώρα. Χα χα χα
καλησπέρα Μάικ. Πάντα τέτοια φίλε.

Mike είπε...

Κανθαρε βριζουμε το Λουκα συνεχεια για τις μαλακιες που κανει, αλλα βαζει και κατι γκολαρες και μας τρελλαινει!

Mike είπε...

bear στα ντερμπι μετρανε οι νικες ναι, και μακαρι να συνεχιστουν. Την Τεταρτη ειναι αλλη ιστορια, αλλα θελω να ειμαι αισιοδοξος.

Unknown είπε...

Καλά το είδα το βράδυ το γκολ στο ίντερνετ.
Τι γκολάρα ήταν αυτό;
από την μια τον βρίζουμε, από την άλλη μας αφήνει μαλάκες.
Καλημέρα. :-)

lt.aldo raine είπε...

tha gino kakos tora. ma kalos o katsour?? sti 10 pases...i 11 einai lathos! me terio kentro...tha mas kanoun giogio i kales omades.