8/9/10

Η οριστική νέα εποχή στον ΠΑΟ σφραγίζεται με την επιστροφή Πατέρα στην προεδρία και τη μεταβίβαση του 25% των μετοχών της οικογένειας στο δίδυμο, όχι όμως ως δωρεά αλλά μέσω της ΑΜΚ!


 Η μεγάλη, ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό σφραγίστηκε σήμερα το απόγευμα. Μετά από 3 και πλέον ώρες συνάντησης στην προεδρική σουίτα του 9ου ορόφου του «King George» οι κ.κ Βαρδινογιάννης, Πατέρας και Βγενόπουλος έδωσαν τα χέρια για την αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό!

 Οι όποιες διαφωνίες και τα αγκάθια αντιμετωπίστηκαν και οι τρεις ισχυροί άντρες συμφώνησαν μέσα σε απόλυτα ενωτικό κλίμα για την εκτόξευση και γιγάντωση του ΠΑΟ!

 Μόνη έκπληξη -100% ευχάριστη- ήταν το γεγονός ότι θα πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση του 25% των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στους Πατέρα, Βγενόπουλο, όχι όμως ως δωρεά, αλλά μέσω της καλοκαιρινής νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου!

 Με πλατύ χαμόγελο ικανοποίησης ο Ανδρέας Βγενόπουλος διάβασε το κείμενο που συντάχθηκε απ' τους τρεις άντρες και το οποίο αφορά στο νέο πολυμετοχικό σχήμα του ΠΑΟ:
«Ο Παναθηναϊκός σήμερα μπαίνει σε μια νέα εποχή πολυμετοχικότητας. Οι κ.κ Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος και Πατέρας διευκρίνισαν όλα τα σημεία παρανοήσεων και διαφωνιών του παρελθόντος και προχωρούν με μόνο γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού. 
 Στο πλαίσιο αυτό: 
 1) επανέρχεται ως πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο κύριος Νίκος Πατέρας.
 2) Παρά την ειλικρινή διάθεση του κύριου Βαρδινογιάννη να δωρίσει το 25% των μετοχών του, η δωρεά αυτή δεν έγινε αποδεκτή και συμφωνήθηκε ότι η αύξηση του ποσοστού του κύριο Βγενόπουλου, του κύριου Πατέρα και των υπόλοιπων μελών της ΠΕΚ κατά 25% θα γίνει μέσα από αύξηση κεφαλαίου που θα γίνει στη λήξη της φετινής περιόδου, ενόψει του προγραμματισμού της επόμενης χρονιάς. 

 3) Η τρέχουσα αύξηση κεφαλαίου θα καλυφθεί με τη συμμετοχή όλων.

Τέλος τις ευχαριστίες μας στον κύριο Κωνσταντόπουλο για τα καθήκοντα της προεδρίας στο διάστημα που πέρασε
».

Ο Νικόλας Πατέρας, που επιστρέφει στην προεδρία της ομάδας, είπε:
 «Είχαμε μία τετράωρη συνάντηση. Καταφέραμε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις που υπήρχαν και προχωράμε ενωμένοι για το καλό του Παναθηναϊκού», ενώ χειροκροτήθηκε από περίπου 20 οπαδούς της ομάδας που ήταν στο χώρο. Για το πότε θα πάει στην Παιανία, απάντησε ότι «όταν έρθει η κατάλληλη ώρα θα πάω». Σε ερώτηση για το πότε θα αναλάβει επισήμανε: «Αναλαμβάνω από τώρα».

  Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν έκανε κάποια δήλωση, έκανε όμως μία... περίεργη κίνηση που ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως. Τράβηξε το σακάκι που φορούσε και μέσα φάνηκε ένα κομμάτι από την πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού! Κατόπιν έσκασε κι αυτός ένα πλατύ χαμόγελο και αποχώρησε.

 Φυσικό επόμενο των διοικητικών εξελίξεων ήταν και η ανακοίνωση παραίτησης απ' τον Κωνσταντόπουλο, αφού χρέη προέδρου θα διετελέσει εκ νέου ο Νικόλας Πατέρας.

 * Πάμε όλοι μαζί στη νέα εποχή του Παναθηναϊκού μας!!!

 * ΠΑΟ θρησκεία Θύρα 13, μόνο ενωμένοι γράφουμε ιστορία!

 * Ποτέ ξανά ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά!!!

 * Άντε και με ένα Ευρωπαϊκό τίτλο τα επόμενα χρόνια!!

4 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλησπερα αδελφε
ελος καλο ολα καλα...

παμε για ευρωπαικο!τπτ αλλο δεν θελω!
μαγκια τους που δεν δεχθηκαν τζαμπα..

Mike είπε...

Καλημερα φιλε, τουλαχιστον μεχρι το Μαϊο παμε με υγεια και ενοτητα. Μαγκια και των 3 η χθεσινη συναντηση-συμφωνια!

Unknown είπε...

Ετσι μπράβο. Ενωμένοι προχωράμε

Mike είπε...

bear αυτο ειναι πολυ σημαντικο. Ενοτητα και υγεια, χωρις τσακωμους και διχονοιες!