6/9/10

Ο Τζίγκερ... χαρίζει το 25% των μετοχών μέσω επιστολής σε Βγενό - Πατέρα, ραντεβού των 3 ζητάει αιφνιδιασμένο το δίδυμο την Τετάρτη, που όμως δείχνουν θετικοί για τη νέα εποχή στον ΠΑΟ! Ενήμερος και θετικός ήταν ο Παύλος!


 Αναμφίβολα είναι μεγάλη μέρα η σημερινή για τον Παναθηναϊκό. Ο Τζίγκερ αιφνιδιάζοντας τους πάντες μεταβιβάζει άνευ ανταλλάγματος την κυριότητα του 25% των μετοχών της οικογένειας, μέσω επιστολής που έστειλε σε Βγενόπουλο - Πατέρα!
 Παράλληλα ο Γ. Βαρδινογιάννης παραχωρεί δωρεάν για 2 χρόνια την Παιανία, ενώ στηρίζει το Νίκο Πατέρα για πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Επιπροσθέτως βάζει ως μοναδικό όρο την εγγύηση από πλευράς Βγενόπουλου - Πατέρα, να μην πουληθεί κανένας πρωτοκλασσάτος ποδοσφαιριστής της σημερινής ομάδας.

 Αρχικά και επειδή ο Τζίγκερ (πέρα των αρνητικών που έχει) είναι έξυπνος -ειδικά ως επιχειρηματίας-, δημιουργήθηκαν ερωτηματικά σχετικά με το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από μία τέτοια κίνηση. Ειδικά με τον όρο που έβαλε, μιας και είναι ακριβώς ο ίδιος όρος που είχε βάλει ο Νίκος Πατέρας! Ήδη ακούγονται πολλά για το Νίνη, που πλέον φαίνεται ότι υπάρχει ήδη πρόταση απ' τη Γιουνάιτετ και κανένας δε θέλει να χρεωθεί την αποχώρηση του μικρού...
 Όμως ότι και να είναι, πρόκειται για μία χρυσή ευκαιρία που παρουσιάζεται στους Βγενόπουλο και Πατέρα να πάρουν επιτέλους το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών και να εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό μας!
 Οι όποιοι ενδοιασμοί μάλιστα που ακούστηκε ότι είχε ο Ανδρέας Βγενόπουλος είτε δεν υπήρχαν ποτέ, είτε απλώς πρόκειται για αιφνιδιασμό του Mr. Mig, μιας και πριν από λίγο βγήκε ο ίδιος στον αέρα του Sentra fm και δήλωσε ότι «...εγώ και ο Νίκος είμαστε πρόθυμοι να κινηθούμε προς αυτή την κατεύθυνση» και «έχει περάσει μία περίοδο όπου η επικοινωνία ήταν παραπάνω από την ουσία. Αυτή η επιστολή πιστεύω ότι εγκαινιάζει μία περίοδο όπου πάνω από όλα είναι η ουσία».

 Μιλώντας λοιπόν στον αέρα νομίζω ότι το πρώτο -μεγάλο- βήμα έγινε. Την Τετάρτη θα υπάρξει και η συνάντηση των 3 και λογικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, που θα φέρει τον ΠΑΟ μας σε μία νέα εποχή!

 Δηλώσεις έκανε και ο Παύλος Γιαννακόπουλος, με τις οποίες γνωστοποίησε ότι ήταν ενήμερος και πως μάλιστα έδωσε τη συγκατάθεσή του!
 Μόνο ερώτημα βέβαια, πώς ο Παυλάρας θα συμπλεύσει με το Νίκο Πατέρα μετά την κόντρα που είχαν τον τελευταίο χρόνο..

 Τρομερή εξέλιξη αναμφισβήτητα. Την Τετάρτη Τζίγκερ, Βγενόπουλος και Πατέρας θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι για να ξεκαθαρίσουν οριστικά την κατάσταση και να οδηγηθεί ο Παναθηναϊκός στη νέα εποχή, που όλοι μας επιθυμούσαμε κάνοντας μάλιστα την αρχή πριν από 2 χρόνια!!

6 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα αδελφε
εκανε την μεγαλη εκπληξη ο τζιγγερ,το απιστευτο μπαμ..
περιμενα να γινει η μεγαλη εκπληξη σημερα αλλα αυτο ξεπερασε καθε προσδοκια..

την τεταρτη πιστευω πως θα τελειωσουν ολα..

καλη εβδομαδα να εχεις φιλε

Unknown είπε...

Αααααα Μάικ όλο χαρούμενα νέα είμαι τελευταία.
Πολύ χάρηκα με αυτή την εξέλιξη.
:-))

lt.aldo raine είπε...

ante na doume! pantos den tha to lega akrivos "xarizi"! ksefotonete isws.

Mike είπε...

Laplace πραγματικα εκανε την εκπληξη, μακαρι να τελειωσουν ολα θετικα και να μπουμε στη νεα εποχη!

ΥΓ: Ειλικρινα αδερφε αρχιζω και πιστευω οτι κατα ενα μεγαλο ποσοστο το εκανε για τις βρισιες προς την οικογενεια του...

Mike είπε...

bear οπως ολοι μας!!
παντα ευχαριστα νεα ευχομαι.

Mike είπε...

aldo ενταξει το «χαριζει» ειναι επι της ουσιας, αφου αυτο κανει. Χαριζει το 25%.
Το «ξεφορτωνεται» που λες εχει να κανει και μ' αυτο που ειπα παραπανω (για τις βρισιες και γενικα το ασχημο κλιμα). Δεν τραβαγε αλλο, ειδε και αποειδε και με τους αλλους που δεν αγοραζανε και τις εδωσε ετσι... με αυτη την εννοια, ναι, τις ξεφορτωθηκε!