25/8/10

Στο 2ο γκρουπ του Champions League ο Παναθηναϊκός, αφού η Οσέρ απέκλεισε τη Ζενίτ!


 Στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας στους ομίλους του Champions League θα είναι τελικά ο Παναθηναϊκός!
 Η Οσέρ απέκλεισε τη Ζενίτ κερδίζοντάς την με 2-0 στο "Αμπέ Ντεσάμπ" και σε συνδυασμό με την ήττα με 1-0 στη Ρωσία προκρίθηκε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και παράλληλα έστειλε τον Παναθηναϊκό στο 2ο γκρουπ, όπου θα πήγαινε η Ζενίτ, αν προκρινόταν!
 Οι πράσινοι μετά το χθεσινό αποκλεισμό της Σεβίλλης και την πρόκριση της Βέρντερ Βρέμης, ήθελαν απόψε την πρόκριση της Οσέρ σε βάρος της Ζενίτ, οι Γάλλοι τους έκαναν το χατίρι και η Τριφυλλάρα επιστρέφει στο 2ο γκρουπ δυναμικότητας και λογικά θα έχει ευκολότερη κλήρωση, αφού αποφεύγει μεγαθήρια όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Ρόμα, η Μπενφίκα, η Σαχτάρ, αλλά και δυνατές ομάδες όπως η Βαλένθια, η Βέρντερ Βρέμης και η Μαρσέιγ!

 Αύριο Πέμπτη η κλήρωση απ' το Μονακό στις 18:30. Άντε με το καλό!

2 σχόλια:

lt.aldo raine είπε...

από αλλου το περιμέναμε από αλλου μας ήρθε. άμα γλιτώσουμε τοτεναμ είμαστε στην επομενη φάση 100%!

όσο για το προηγούμενο σου θέμα. το να καταλάβεις τι σκέφτεται ο τζίγγερ είναι πιο δύσκολο και από το να καταλάβεις τι σκέφτονται οι γυναίκες! ο άνθρωπος ζει σε άλλη διάσταση!

Mike είπε...

Καλημερα φιλε aldo. Τοτεναμ φοβασαι κιεσυ ε; Παντως εγω δε θελω ουτε Μπραγκα. Οι υπολοιπες δε με νοιαζουν!

Καλα, αμα παραλληλα με το μυαλο του Τζιγκερ προσπαθησουμε να μπουμε και σε εκεινο των γυναικων (δεν το 'χει καταφερει κανεις απο καταβολης κοσμου), θα τρελαθουμε τελειως!