29/8/10

Ηρακλής - ΟΣΦΠ 2-1, σφαλιάρα με το καλημέρα οι "γκαλάκτικος", που παρά τη δική μας γκέλα ολκής βλέπουν την πλάτη μας απ' την αρχή!


 Τρόμαξε η Ελλάδα στην πρεμιέρα των "γκαλάκτικος" με το υπερθέαμα που είδε. Ένας Ολυμπιακός νωθρός, με τραγικό στήσιμο του... προπονηταρά Βαλβέρδε, προηγήθηκε στο κατάμεστο Καυτατζόγλειο απ' το πουθενά, με γκολ του χαζοχαρούμενου καθυστερημένου (που σε... 2'' θα γινόταν αλλαγή), αλλά δέχτηκε την ανατροπή απ' τον Ηρακλή, ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε τα σώβρακα του Βαλβέρδε, η κίτρινη του Αβραάμ συζητάται και για κόκκινη, οι 3(!) βουτιές στην περιοχή δεν ξεγέλασαν το διαιτητή, και έφυγε με σκυμμένο κεφάλι (όπως ακριβώς τελείωσε και την περασμένη χρονιά) απ' το γήπεδο.
 Μόλις χθες, με την απίστευτη γκέλα ολκής του Παναθηναϊκού με τη Ξάνθη ξεμύτισαν και... πανηγύριζαν το πρωτάθλημα(!), αλλά πριν αλέκτωρ φωνήσαι ξανακρύφτηκαν στα λαγούμια τους!

 Οι Χολέμπας, Μοδέστο, Ουρτάδο, Φουστέρ που ξεκίνησαν βασικοί είναι παίχτες που δεν κάνουν ούτε για... τον Ηρακλή, ο Ριέρα είναι ανέτοιμος, αλλά και με διαφορά η πιο "απάτη" μεταγραφή με βάση τα χρήματα που δώθηκαν, ο Φετφατζίδης είναι καλό παιχτάκι, αλλά προτιμήθηκε αντί του Ρόμενταλ(!), ο Ιμπαγάσα μπήκε ως αλλαγή, αλλά δεν πειράζει, αυτόν τον προπονητή θέλατε σα Μεσσία. Οπότε πάμε όλοι μαζί: Εεεερνέστοοο Βαλβέεεερδεεε!!!

 Απ' την άλλη ο Ουζουνίδης έστησε την ομάδα χωρίς τέσσερις βασικούς (Γιάκομπ τιμωρημένος και τρεις παίχτες χωρίς έτοιμα τα δελτία), κι έκανε τρομερό κοουτσάρισμα με αλλαγές που του βγήκαν (Σολτάνι, Βέλλιος), αλλά και αλλαγή συστήματος, για να κερδίσει κατά κράτος τη μάχη των πάγκων.

 Ο "Ήρα" λοιπόν, που πριν ένα μήνα βρισκόταν κοντά στη Β' Εθνική, κέρδισε τον ΟΣΦΠ, ο οποίος ηττήθηκε σε πρεμιέρα για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια!

 Θεωρητικά και πρακτικά η δική μας γκέλα μηδενίστηκε, αφού ο βασικός μας αντίπαλος ηττήθηκε και άρα βρίσκεται από κάτω μας στη βαθμολογία. Όμως, ξαναλέω, γκέλα σαν την προχθεσινή ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ξανακάνουμε για το λόγο ότι έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέχρι τα μέσα Νοέμβρη, με τα τρία ντέρμπι στη σειρά (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, 6η-8η αγων.) αλλά και τις διπλές αναμετρήσεις ενδιάμεσα με τη Ρουμπίν Καζάν για το Champions League!
 Επίσης, μπορεί τώρα να μας "έφτιαξε" η ήττα του ΟΣΦΠ, αλλά μην ξεχνάμε ότι πήρε 14 νέους παίχτες και είναι λογικό να χρειάζονται χρόνο. Σίγουρα αργότερα θα είναι καλύτερος, αλλά βέβαια μπορεί μέχρι να στρώσει να κάνει κι άλλες γκέλες..

 Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ να είμαστε καλοί, γιατί με τέτοιο υλικό δεν φοβόμαστε κανέναν, παρά μόνο τον κακό μας εαυτό. Με "2" στον Άρη επανερχόμαστε για τα καλά! Τώρα άρχισε το πρωτάθλημα, θέλει σοβαρότητα και δουλειά για να το σηκώσουμε και πάλι!

 * ΠΑΟ γερά, πρωτάθλημα ξανά!!

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα αδελφε
πολυ το χαρηκα!ετσι δεν χασαμε πολυ εδαφος..

Mike είπε...

καλα να παθουν γιατι χθες... πανηγυριζαν για το πρωταθλημα!

Παντως να μας γινει μαθημα, για να μην κανουμε τα ιδια σε μελλοντικη γκελα του γαυρου!