13/8/10

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 1-1, με τη Τζένοα στο ΟΑΚΑ τα σπουδαία!


 Ισόπαλος 1-1 στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση με αρκετά προβλήματα, που ωστόσο οφείλονται στην κούραση μετά την προετοιμασία. Το γεγονός μάλιστα ότι απουσίαζαν οι Έλληνες διεθνείς ανάγκασε το Νίκο Νιόπλια να κρατήσει για μεγάλο διάστημα στον αγωνιστικό χώρο τους παίχτες που τράβηξαν όλο το βάρος της προετοιμασίας.
 Με σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησαν οι: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι, Καντέ, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού, Κλέιτον, Λέτο, Σισέ.

 Στο πρώτο ημίχρονο υπήρχε κίνηση και τρεξίματα, αλλά όχι και πολύ διάθεση απ' τους πράσινους, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να κάνουν παιχνίδι και να δημιουργούν ευκαιρίες. Σε μία απ' αυτές έγινε το 1-0, όταν ο Καντέ έκανε άγαρμπο πέναλτι και ο Περόνε στο 24' ευστόχησε στην εκτέλεση. Λίγο αργότερα, στο 35' ο Γκοβού έκλεψε τη μπάλα και με ωραία ατομική ενέργεια και τρομερό πλασέ έξω απ' την περιοχή άνοιξε τον προσωπικό του λογαριασμό, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα και ο Νιόπλιας δεν βοήθησε απ' τον πάγκο, αφού καθυστέρησε υπερβολικά να κάνει αλλαγές, βάζοντας τα νέα παιδιά (Μαυρία, Σταμπολζίεφ, Μαρίνο) προς το τέλος του αγώνα. Στο 46' έκανε το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα ο Φερνάντεζ, αντικαθιστώντας τον Καρνέζη, ενώ χρησιμοποιήθηκαν κι οι Μπιάρσμιρ, Πετρόπουλος, αλλά και οι Μελίσσης, Μάντζιος, Γκάμπριελ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται.


 Οι συνθέσεις των ομάδων:


 Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Φαβάλι (74' Καραλής), Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Σαμπού, Νεμπεγλέρας(79' Μπάλλας), Σαρμιέντο (62' Σφακιανάκης), Καμαρά (25' Τάτος), Περόνε (62' Μπρίτο), Νάστος (68' Ολιβέιρα), Καραγκούνης (60' Σαγκανόφσκι).

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Καρνέζης (46' Φερνάντεζ), Σαριέγκι (62' Μπιάρσμιρ), Μπουμσόνγκ (77' Μελίσσης), Σεϊταρίδης (62' Γκάμπριελ), Καντέ (85' Σταμπολζίεφ), Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Κλέιτον (62' Μαρίνος), Γκοβού (77' Πετρόπουλος), Λέτο (85΄Μαυρίας), Σισέ (77' Μάντζιος).



 * Χρόνια πολλά και Παναθηναϊκά στους Σισέ, Τζόρβα!!

 * 1000 περίπου φίλοι του Τριφυλλιού βρέθηκαν στη Θύρα 1 του γηπέδου του Περιστερίου!

 * Μέτρια εικόνα της ομάδας, που ωστόσο είχε ελαφρυντικά. Τα σπουδαία βέβαια βρίσκονται μπροστά και συγκεκριμένα στο τελευταίο φιλικό, με τη Τζένοα στις 22 του μηνός στο ΟΑΚΑ.

7 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα Μάικ! Δουλεύω νύχτα και για να περάσει η ώρα σε διαβάζω από το κινητό.
Τον είδα τον αγώνα. Έχεις δίκιο μέτριο το παιχνίδι.
Όμως καθώς παρακολουθούσα παρατήρησα ότι κάτι έλειπε.
Δεν άκουγα βουβουζέλες. Χα χα χα. Είχα συνηθίσει.

Το απόγευμα ήρθε και το διαρκείας μου. :-) :-)
Μου το έκαναν τελικά δώρο τα παιδιά στην δουλειά μου. Νομίζουν ότι μ'έπιασαν γλύψιμο. Χα χα

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε

πολυ μετρια η εμφανιση μας αλλα δικαιολογημένη οπως σωστα εγραδες..φετος ειμαστε για πολυ μεγαλα πραγματα!

τελικα οι φημες περι χαμου απο την θυρα 1 εναντιον του τζιγγερ,δεν επιβεβαιωθηκαν..προς μεγαλη μου εκπληξη ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΑ που ελεγα οτι η 13 εχει ξενερωσει με ολους τους μετοχους κ στο γηπεδο δεν θα παρει ξεκαθαρη θεση..

με υγεια αυριο φιλε,να χαιρεσαι οσους δικους σου εχεις κ γιορταζουν..

Mike είπε...

bear μην κακομελεταμε τις βουβουζελες, γιατι ξερω ατομα που θα φερουν στο ΟΑΚΑ και τοτε θα ζωντανεψει ο... εφιαλτης μπροστα μας...

Καλοριζικο το διαρκειας και με νεο νταμπλ!

Mike είπε...

Laplace θα δουμε τις αντιδρασεις στο ματς με τη Τζενοα, αλλα κιεγω πιστευω οτι ο κοσμος καταλαβαινει οτι ΟΛΟΙ τους εχουν κανει κακο στην ομαδα. Ο κυριος φταιχτης θα ειναι παντα ενας, αλλα αυτο δε σημαινει οτι ολοι οι αλλοι θα μενουν στο απυροβλητο.

Νασαι καλα, χρονια πολλα και σε σενα.

Unknown είπε...

Απ' το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί.
Τώρα που έμαθα στο νταμπλ!!!

KitsosMitsos είπε...

Δυστυχώς με την Τζένοα τα σπουδαία ήταν αλλού. Κρίμα για την ομάδα αυτή η κατάντια με το γήπεδο!

Mike είπε...

Καλημερα kitsomitso, δυστυχως ζησαμε ΚΑΙ αυτη την τραγικη κατασταση. Ανευθυνοι και μαλακες ολοι τους, κινδυνευσαν τοσοι παιχτες και τραυματιστηκε κι ενας..