12/8/10

Την πρώτη τους παράσταση στην Ελλάδα δίνουν απόψε στο Περιστέρι (21:00, ΕΤ1) οι πραγματικοί «Galacticos»!


 Το πρώτο φιλικό στην Ελλάδα θα δώσει η ομαδάρα που χτίζει ο Νίκος Νιόπλιας στο Περιστέρι κόντρα στο Ατρόμητο, απόψε στις 21:00. Οι πραγματικοί «Galacticos» -και όχι κάποιοι άλλοι που ονειρεύονταν Ευρωπαϊκό τελικό και δεν πέρασαν ούτε... στους «74» του Europa League- έκαναν πρωινή προπόνηση και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το φιλικό. Βέβαια εκτός αποστολής είναι οι διεθνείς, που αγωνίστηκαν χθες στο Βελιγράδι, αλλά την πρώτη τους εν Ελλάδι εμφάνιση με την πράσινη φανέλα θα κάνουν οι Γκοβού, Μπουμσόνγκ!
 Αναλυτικά η αποστολή: Καρνέζης, Φερνάντεζ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Λέτο, Κλέιτον, Μαρίνος, Σισέ, Γκοβού, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Μπιάρσμιρ, Σταμπολζίεφ, Μάντζιος και Μελίσσης.

 Εν τω μεταξύ, το φιλικό θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την ΕΤ1 και έτσι θα έχουν όλοι οι φίλοι τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν, εκτός από αυτούς που θα βρεθούν στο Περιστέρι και τη Θύρα 1 των φιλοξενουμένων.

 * Τα 20000 διαρκείας περάσαμε και συνεχίζουμε!

 * Χρόνια πολλά στους Τζιμπρίλ Σισέ και Άλεξ Τζόρβα που έχουν τα γενέθλια τους σήμερα (κλείνουν τα 29 και 28 χρόνια αντίστοιχα)!

Δεν υπάρχουν σχόλια: