25/4/10

ΔΑΣΑΛ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 95-77, στην 3η θέση τερμάτισαν οι πράσινες.


 Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν έκλεισε καλά τη χρονιά στην Α1 μπάσκετ των γυναικών. Την τελευταία αγωνιστική τα κορίτσια του Γιάννη Γερεουδάκη πλήρωσαν τις απουσίες και γνώρισαν την ήττα στη Ζωφριά από το ΔΑΣΑΛ με 95-77, ενώ η διαφορά είχε φτάσει στα ιλιγγιώδη επίπεδα των 30 πόντων. Παρ' όλα αυτά, χάρις στη νίκη του Άρη επί της ΦΕΑ, δημιουργήθηκε μία τριπλή ισοβαθμία μεταξύ Παναθηναϊκού, Άρη και Πτολεμαΐδας, από την οποία κερδισμένο βγήκε το Τριφύλλι, που κατακτά έτσι την 3η θέση και πλέον έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη.

 Χωρίς την Αμερικανίδα Μεντιόλα που βρίσκεται στην χώρα της και την Ουίλσον που τραυματίστηκε νωρίς στο ματς και αποχώρησε, οι πράσινες δεν είχαν πολλές λύσεις και δεν μπόρεσαν να χτυπήσουν το ματς. Η Γιασμίνα Ίλιτς σε ακόμη ένα ματς έκανε πράγματα και θαύματα σημειώνοντας 30 πόντους με 7/14 τρίποντα. Ευχή όλων φυσικά είναι αυτή η εκπληκτική παίχτρια να μείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Προϋπόθεση βέβαια να μην (παρα)μείνει το τμήμα ακέφαλο και να βρεθεί ένας άνθρωπος να βάλει λίγα χρήματα (δεν θέλει πολλά) και με 2-3 ενισχύσεις να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός πρωταγωνιστής. Γιατί κακά τα ψέμματα παιδιά, μπορεί τη φετινή σεζόν το γυναικείο μπάσκετ να αντιμετώπιζε ένα σωρό προβλήματα και τελικά η 3η θέση να θεωρείται πετυχημένη τηρουμένων των αναλογιών, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί παντού και ως εκ τούτου η 3η θέση κάθε άλλο παρά επιτυχής θεωρείται..

 Τα δεκάλεπτα: 28-17, 57-34, 85-49, 95-77.

 Οι συνθέσεις των ομάδων:


 ΔΑΣΑΛ (Γιαννουλάκης): Δασκαλοπούλου 19 (1), Παυλοπούλου 4, Καρλάφτη, Κουρτζ 18, Τρέμκατζη 13 (3), Σμυρναίου 6, Πλούμπη 4, Δίελα 4, Ανωγειαννάκη 2, Χάμτον 18, Πατεράκη 3, Τσουκαλά 4.
 

 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γερεουδάκης): Ουΐλσον 3 (1), Χαλιβελάκη 17, Ξάνθου 8, Νικολαΐδου, Πανταζή 5, Ζικιρίδου 14, Παπούλια, Ιλιτς 30 (7).


 * Φέτος το καλοκαίρι λίγο έλειψε να διαλυθεί ο Ερασιτέχνης. Μην γίνουν τα ίδια λάθη του χρόνου, κρίμα είναι. Δεν χρειάζεται να ψάχνουμε δεξιά κι αριστερά για χρηματοδότες. Από την πολυμετοχικότητα ας διατεθεί ένα ποσό στον Ερασιτέχνη. Μιλάμε ρε παιδιά ότι με 1-2 εκατομμύρια Ευρώ καλύπτονται ΟΛΑ τα τμήματα. Ας το κάνουν επιτέλους για να γίνει ο Παναθηναϊκός ΠΑΝΤΟΥ Αυτοκράτορας. Μην ξεχνάμε, «Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ Παντοτινέ»!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: