24/1/10

"Πρασινίζει" έντονα ο τίτλος, Άρης - ΠΑΟ 0-0 και ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 0-1!



 Στην 19η αγωνιστική της Superleague, των δύο μεγάλων ντέρμπι, τα αποτελέσματα φέρνουν τον Παναθηναϊκό στο +8 από τη δεύτερη θέση, την οποία πλέον μοιράζονται ο θριαμβευτής του Φαλήρου ΠΑΟΚ με τον ΟΣΦΠ που πηγαίνει απ' το κακό στο χειρότερο.

 Πρώτο χρονικά διεξήχθει το ντέρμπι του "Βικελίδης". Ο Παναθηναϊκός σε μία απ' τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις (αν όχι την καλύτερή του), σε μία καυτή έδρα και απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, "πάτησε" τον Άρη, έχασε πολλές ευκαιρίες σε αντίθεση με τους γηπεδούχους και από καθαρή ατυχία δεν έφυγε απ' τη Θεσσαλονίκη με τη νίκη, που θα εξασφάλιζε στο Τριφύλλι κατά ένα μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα!
 Ο Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε τελικά βασικός στο δίλημμα που είχε ο Νιόπλιας για το αν θα χρησιμοποιήσει τον Λάζαρο ή τον Λέτο. Και δικαίωσε τον προπονητή του, αφού ο Λάζαρος ήταν ιδιαίτερα δραστήριος απ' την αρχή του αγώνα και ένας απ' τους καλύτερους παίχτες των πρασίνων. Πολύ καλοί και οι Ζιλμπέρτο Σίλβα, Βύντρα, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης.
 Ο Τζόρβας απόψε δεν είχε πολύ δουλειά, ωστόσο στο 70' πραγματοποίησε μία απίστευτη επέμβαση όταν ο Κάμπορα μπήκε στην περιοχή -από πεντακάθαρη θέση οφσάιντ- πλάσαρε τον Τζόρβα, η μπάλα πήγε στο δοκάρι και στο ριμπάουντ ο νεοεισελθείς στο γήπεδο Τζόνσον πλάσαρε στην κενή εστία, όμως ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού εκτινάχθηκε και παραχώρησε κόρνερ, κρατώντας το 0-0. Μεγάλη απόκρουση και από τον Σηφάκη στο 87' σε μακρινό σουτ του Κατσουράνη!

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Άρης (Έκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο, Κάλβο, Ν. Γκαρσία, Κόκε (68' Τζόνσον), Νασούτι, Κάμπορα (90' Αραβίδης), Χαβίτο, Πρίττας.

Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Χριστοδουλόπουλος (86' Λέτο) , Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης, Σισέ.




 Μετά το ισόπαλο 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο ΟΣΦΠ υποδεχόταν τον ΠΑΟΚ. Και ο "Δικέφαλος του Βορρά" έδωσε τη χαριστική βολή στο πτώμα του Πειραιά. Ο Εντίνιο σημείωσε το νικηφόρο γκολ για τους Θεσσαλονικείς, ο ΠΑΟΚ κέρδισε ντέρμπι στην Αθήνα μετά από πάρα πολλές συνεχόμενες ήττες, κράτησε για 7ο συνεχόμενο ματς ανέπαφη την εστία του (ρεκόρ!), ενώ πλέον ισοβαθμεί με τους ερυθρόλευκους στη 2η θέση, 8 βαθμούς πίσω απ' τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό!

 * Η επόμενη αγωνιστική μπορεί να τελειώσει οριστικά το πρωτάθλημα, αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, ενώ ο ΟΣΦΠ φιλοξενείται στη Νέα Σμύρνη απ' τον Πανιώνιο.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Όχι απλώς πρασινίζει...Καραπρασινίζει!

Την καλησπέρα μου

Mike είπε...

Καλησπερα φιλε, ενταξει... κραταμε τους τυπους απλα!

ΔΕΝ χανεται αυτο το πρωταθλημα με τπτ!