27/5/08

Νίκος Πατέρας ο νέος πρόεδρος με την αλλαγή σελίδας στη διοίκηση του ΠΑΟ

Ο Νίκος Πατέρας είναι ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετά την ιστορική ημέρα(Δευτέρα 26 Μαΐου) για την ομάδα, μετά τη συνάντηση διάρκειας 2μιση περίπου ωρών, όπου οι Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλος, Βγενόπουλος, Πατέρας ομόφωνα έχρισαν τον τελευταίο νέο πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρώτος αντιπρόεδρος θα είναι ο "ψηλός", Αντώνης Αντωνιάδης, ενώ τη σημαντική θέση του "football manager" αναλαμβάνει ο παλαίμαχος άσος, Κώστας Αντωνίου.

* Εντός της εβδομάδας θα ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής του "τριφυλλιού", όπως δήλωσε στην πρώτη του συνέντευξη στους δημοσιογράφους -σαν νέος πρόεδρος του ΠΑΟ- ο Νίκος Πατέρας.

* Η συζήτηση ήταν άκρως εποικοδομητική σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν για το μέλλον. Εμείς, διότι θα υπάρξουν και άλλοι μέτοχοι, αποφασίσαμε να προτείνουμε ομόφωνα σαν καινούργιο πρόεδρο του Παναθηναϊκού τον κ. Νίκο Πατέρα. Ο οποίος δέχτηκε και αναλαμβάνει τα καθήκοντά του άμεσα. Επίσης, εξουσιοδοτήθηκε ο κ. Πατέρας να συζητήσει για τη θέση του Α' αντιπροέδρου με τον κ. Αντώνη Αντωνιάδη και για τη θέση του football manager με τον κ. Κώστα Αντωνίου. Η επιλογή τους είναι ομόφωνη. Βεβαίως είναι και θέμα όρων, αρμοδιοτήτων, τα οποία απαιτούν μια διαπραγμάτευση για να δεχτούν», είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος για την αλλαγή σελίδας τόνισε: «Από τη στιγμή που ο κ. Βαρδινογιάννης αποφάσισε να ισχύσει η πολυμετοχικότητα και που υπήρξε ανταπόκριση όλων μας, να συσπειρωθούμε δίπλα του για να βοηθήσουμε τον Παναθηναϊκό, η σελίδα έχει αλλάξει».
Ενώ ο Παύλος Γιαννακόπουλος συμπλήρωσε: «Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει καμία αντίδραση, δεν υπάρχει καμία αντίθεση. Όλα κύλησαν ομαλά και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κυλήσουν όλα ομαλά και από εδώ και πέρα».
Τέλος, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δήλωσε: «Νομίζω ότι είναι μια σημαντική μέρα. Καταλήξαμε στα περισσότερα θέματα τα οποία ήταν να συζητήσουμε σήμερα. Το σημαντικότερο είναι ότι ξεκινάμε μια προσπάθεια η οποία χρειάζεται όλοι να είμαστε συμμέτοχοι. Και νομίζω ότι σήμερα αποδείξαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι όταν συζητάμε μπορούμε να βγάλουμε αποφάσεις και να βγουν κάποια συμπεράσματα πολύ χρήσιμα».

* Τα συμβόλαιά τους με την ομάδα ανανέωσαν οι Νίλσον, Δημούτσος και Σιμάο. Σειρά παίρνουν οι Γκούμας, Νίνης αλλά και ο Ίβανσιτς. Φέρνουν προτάσεις και φεύγουν οι: Βύντρα, Μόρις(;), Ρομέρο, Μάλαρτζ. Επέστρεψε από Γερμανία ο Μάντζιος αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και θα δοθεί εκ νέου δανεικός ή θα αποδεσμευτεί.

* Η μεταγραφολογία δίνει και παίρνει για μία ακόμη φορά τόσο για παίχτες όσο βέβαια και για τη θέση του πάγκου και η αναφορά σε οποιαδήποτε ονόματα κρίνεται περιττή. Ας περιμένουμε επίσημες προτάσεις και μετά συζητάμε..

* Πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΚΑΕ ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εν όψει του δεύτερου τελικού σήμερα στο ΣΕΦ(20:00 ΣΚΑΙ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: