5/10/07

<<Βρείτε τα όσο είναι νωρίς!>>

Ανοιχτή επίθεση κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξαπέλυσε χθες(4/10) η εφημερίδα <<ΠΡΑΣΙΝΗ>>, που είναι γνωστό ότι ανήκει στην οικογένεια Γιαννακόπουλων, εστιάζοντας στην εταιρία διανομής εισιτηρίων <<Ticket Club>> από την οποία θεωρεί ότι εξαπατάται ο Ερασιτέχνης.
Το θέμα είχε απασχολήσει την περασμένη εβδομάδα το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, όταν αποφασίστηκε να αποσταλεί εξώδικο στην ΠΑ Ε. Χθες, η εφημερίδα «Πράσινη» έκανε λόγο για «σκάνδαλο» και στο σχετικό ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στον τρόπο με τον οποίο «η ΠΑΕ βυθίζει οικονομικά τον Ερασιτέχνη». Και, ως παράδειγμα, αναφέρεται ότι «από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο ταμείο του σωματείου μπήκαν μόλις 1.000 ευρώ».
Άμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ, η οποία σε ανακοίνωσή της υποστήριξε πως «γίνονται όσα έχουν συμφωνηθεί μεταξύ των δύο πλευρών» και ότι «από το ντέρμπι της πρεμιέρας ο Ερασιτέχνης εισέπραξε 30.000 ευρώ».

"Δεν γνωρίζουμε τους λόγους για τους οποίους η εφημερίδα η οποία είναι φιλική προς την οικογένεια Γιαννακόπουλου επιχειρεί επανειλημμένως να εκφράσει τις απόψεις του Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. υποκαθιστώντας ουσιαστικά την επίσημη, και τυπικά και ηθικά ορθή, σχέση και συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτή η μέθοδος επικοινωνίας και η διασπορά ψευδών ειδήσεων έχουν ως μοναδικό στόχο την δημιουργία προβλημάτων στις σχέσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ με τον Ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Α.Ο. , και εμφανώς αποσκοπούν στην δημιουργία κακού κλίματος στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας", αναφέρονται μεταξύ άλλων στη απάντηση της ΠΑΕ.

Σήμερα πάντως(5/10), "Η ΠΡΑΣΙΝΗ" συνεχίζει τη διαμάχη με "αδιάσειστα" όπως αναφέρει χαρακτηριστικά στοιχεία να προσπαθεί να αποδείξει την "απάτη" κατά του Ερασιτέχνη.

Ο "πόλεμος" λοιπόν μεταξύ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Α.Ο. συνεχίζεται με τον κόσμο του τριφυλλιού να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις, που πιθανόν να βάλουν φρένο στις διαδικασίες για το νέο γήπεδο στο Βοτανικό. Κρίμα γιατί για όλους εμάς τους ουδέτερους μια τέτοια διαμάχη μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Βρείτε τα επιτέλους.

Που πήγε ο "ενιαίος και αδιαίρετος" ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κύριοι; Γιατί τώρα; Σε μια χρονική στιγμή που η ομάδα βρίσκει το δρόμο της, παίρνει αποτελέσματα και βελτιώνει το αγωνιστικό της πρόσωπο; Αφού όλοι σας αγαπάτε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας -και το έχετε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν- κάντε το ακόμη μια φορά. Βάλτε τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πάνω από προσωπικές διαμάχες και αγωνιστείτε από κοινού για το καλό της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: