5/10/07

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ

Ποιος θα το φανταζόταν! Και οι 5 Ελληνικές ομάδες θα βρίσκονται το μεσημέρι της Τρίτης στην κλήρωση των ομίλων του κυπέλλου uefa. Το πλέον εντυπωσιακό είναι ότι εκτός από τον Παναθηναϊκό που προκρίθηκε διπλασιάζοντας τις νίκες του απέναντι στην Αρτμέντια Μπρατισλάβας, οι άλλοι τέσσερις προκρίθηκαν με ήττες! Βέβαια η πρόκριση είναι πολύ πιο σημαντική από τους βαθμούς, που από τη μία ήταν πολύ δύσκολο να συλλέξουμε απόψε και από την άλλη θα έχουμε την ευκαιρία να το πράξουμε στους ομίλους(συνολικά θα παίξουμε τουλάχιστον 20 ματς).
Όσον αφορά κάθε εμφάνιση ξεχωριστά για τις ομάδες μας απόψε, η ΑΕΚ με "προίκα" το 3-0 της Αθήνας δεν έκανε κάτι περισσότερο στην Αυστρία παρά περίμενε να λήξει το ματς. Πάντως και πριν το 1-0 αλλά και μετά οι Αυστριακοί είχαν ευκαιρίες για περισσότερα γκολ(Τελικό αποτέλεσμα 1-0). Η Λάρισα έπαιξε καταπληκτικά στο Ίγουντ Παρκ και με την εικόνα των δύο ματς θα ήταν αδικία να αποκλειστεί(Τελικό αποτέλεσμα 2-1). Ο Πανιώνιος "τα χρειάστηκε" στη Νέα Σμύρνη από μία Σοσό πολύ πιο αποφασιστική και επικίνδυνη σε σχέση με το παιχνίδι της Γαλλίας. Τίποτα σπουδαίο μέχρι τη στιγμή του αυτογκόλ στις αρχές του β' ημιχρόνου. Από κει και μετά οι Γάλλοι πίεσαν και έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στο τέλος για να στείλουν το ματς στη παράταση(Τελικό αποτέλεσμα 0-1). Τέλος, ο Άρης πέρασε ένα δύσκολο βράδυ στη Σαραγόσα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ νωρίς όμως οι Ισπανοί δεν ήταν απειλητικοί στο ά μέρος. Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι πίεσαν, παρόλα αυτά ο Άρης ισοφάρισε και κατάφερε με νύχια και με δόντια να πάρει την πρόκριση με το εκτός έδρας γκολ(Τελικό αποτέλεσμα 2-1).
Οι συνθέσεις όλων των ομάδων που απόψε μας έκαναν περήφανους:
ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ (Μαρκ Χιούζ): Φρίντελ, Μοκοένα (Πέντερσεν '63), Έμερτον, Όιερ, Γουόρνοκ, Τουγκάι, Κρουζ, Ντέρμπισαιρ (ΜακΚάρθι '70), Μπέντλει, Νταν (Σάβατζ '78), Σαμπά.
ΛΑΡΙΣΑ (Γιώργος Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Νταμπίζας, Φέρστερ, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Φωτάκης, Σαρμιέντο, Αλεξάνδρου (Κώτσιος '57), Κλέιτον (Καλαντζής '78), Μπακαγιόκο (Γκίκας '90)

Σαραγόσα (Βίκτορ Μπραούλιο Φερνάντεθ): Θέσαρ, Κουαρτέρο (64' Γκάμπι), Χουανφράν, Σέρχιο, Αγιάλα, Θαπατέρ, Λουσέν, Ντ' Αλεσάντρο, Αϊμάρ, Μιλίτο, Ολιβέιρα (61' Σέρχιο Γκαρθία).
Αρης (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία, Σιστόν (87' Βανγκέλι), Κάλβο (59' Χαβίτο), Ιβιτς, Κόκε (82' Κουλουχέρης)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Σπυρόπουλος, Πλετς, Μαϊστόροβιτς, Μανιάτης, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Μάκος (Σκούφαλης '83), Φερνάντες (Μπερτέ '89), Κόντης, Τζιμπούρ

ΣΟΣΟ (Φρεντερίκ Αντζ): Ρισέρ, Πισό, Ντο, Αφολαμπί, Περκίς, Πιτό, Ματίς, Μπίρσα, Ιζαμπέ, Νταλμά (Γκερσία '35), Νταγκανό (Έρντινγκ '66)

Σάλτσμπουργκ (Τζιοβάνι Τραπατόνι): Οχς, Μπόντναρ, Ντούντιτς, Καρμπόνι, Βονλάντεν (60' Ράκιτς), Γιέζεκ, Μέιερ, Στέινχοφερ, Λάιτγκεμπ (64' Γιανότσκο), Αουφχάουζερ

ΑΕΚ (Λορένσο Σέρα Φερέρ): Μάχο, Αρουαμπαρένα, Δέλλας, Ζεράλντο, Ράμος, Καφές, Ενσαλίβα, Τόζερ (87' Κονέ), Μαντούκα (50' Μπλάνκο), Ριβάλντο (67' Παπασταθόπουλος), Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: