3/10/07

Ευρω-Πανάθα

Άλλη μια ευρωπαϊκή νίκη για τον Παναθηναϊκό, που ζευγαρώνοντας τις νίκες του με τους Σλοβάκους, προκρίνεται στους ομίλους του κυπέλλου uefa για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπου βέβαια το μεσημέρι της Τρίτης στη Νιόν της Ελβετίας θα τύχει ευνοϊκής κλήρωσης καθώς θα τεθεί στο γκρουπ των ισχυρών(5η ισχυρότερη ομάδα της διοργάνωσης πίσω από τις Βιγιαρεάλ, Μπάγερν Μονάχου, Άλκμααρ και Άγιαξ). Όσον αφορά στο ματς, χατ-τρικ πέτυχε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ευστοχώντας σε δύο πέναλτι(43' & 73') και σημειώνοντας ένα τρίτο γκολ με καρφωτή κεφαλιά(45'). Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, έπαιξε γρήγορο, απλό, έξυπνο, στρωτό ποδόσφαιρο, δεν έκανε λάθη και "έπνιξε" τους Σλοβάκους.
Καλή εικόνα για τους "πράσινους" και στο δεύτερο ημίχρονο, που όμως δεν μπορεί να κριθεί, αφού η ήδη μικρής δυναμικότητας αντίπαλος ομάδα της Σλοβακίας έπαιζε με δέκα παίχτες μετά την αποβολή του Μπούρακ για κράτημα στον Εν Ντόι στη φάση του πέναλτι. Εκτός από τον επιθετικό του ΠΑΟ που σημείωσε χατ-τρικ ξεχώρισαν οι...συνήθεις ύποπτοι Καραγκούνης, Δημούτσος. Θετικοί και οι Εν Ντόι, Βύντρα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Ζοσέ Πεσέιρο): Μάλαρτζ, Βύντρα, Νίλσον, Μόρις, Σαριέγκι, Τζιόλης, Δημούτσος, Ρομέρο (62' Σέριτς), Καραγκούνης (70' Ιβανσιτς), Παπαδόπουλος, Εντόιγ (62' Μάντζιος).
Αρτμέντια (Βλάντιμιρ Βάις): Χιλ, Μπουράκ, Σισόφσκι, Ντοσούντιλ, Γκουέντε, Πιρόσκα (45' Φάρκας), Ούρμπανεκ, Ομπσερα (64' Μραζ), Φόντρεκ (77' Γκάιντος), Κόζακ, Χάλεναρ.


Για μία ακόμη φορά πάντως τη φετινή περίοδο, μελανό σημείο υπήρξε η μισοάδεια Λεωφόρος(8000 περίπου φίλοι του Παναθηναϊκού στις εξέδρες).
Εν τω μεταξύ, σε ένα μήνα θα επιστρέψει στις προπονήσεις ο Σωτήρης Νίνης, μετά την πετυχημένη επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Τρίτης στη Γερμανία. Ο νεαρός αστέρας των πράσινων αντιμετώπιζε πρόβλημα στους κοιλιακούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: