13/10/07

Ασταμάτητος!

Το 5χ5 έκανε ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών. Η ομάδα του Μάουρο Μπερούτο πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από το κλειστό της Πυλαίας επικρατώντας του Π.Α.Ο.Κ. με 3-1 σετ(21-25, 26-24, 18-25, 13-25). Οι "πράσινοι" ουσιαστικά δυσκολεύτηκαν μόνο στο τρίτο σετ, το οποίο και έχασαν. Καλύτερος παίχτης των φιλοξενούμενων, που κατά διαστήματα έπαιξαν πολύ καλό βόλεϊ σημειώνοντας πολύ καλή επίδοση στο μπλοκ, αλλά και του αγώνα, ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ που σημείωσε 21 πόντους.
Με τη νίκη αυτή ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να βρίσκεται στη κορυφή μαζί με τον Ηρακλή(από 15 βαθμούς) που ξεπέρασε και το εμπόδιο της Λαμίας, επικρατώντας στη Μίκρα με 3-0 σετ.
Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάουρο Μπερούτο, δήλωσε: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας. Σίγουρα υπήρχε μεγάλη απόσταση από τα προηγούμενα τρία σετ. Είναι βέβαιο ότι δεν μπορούμε να κερδίζουμε πάντα εύκολα. Σέβομαι τους αντιπάλους αλλά σίγουρα μπορούμε να κερδίζουμε πιο εύκολα τα παιχνίδια. Πρέπει να αλλάξουμε το ρυθμό μας και θα ταξιδεύουμε δύο μέρες πριν. Πρέπει να αποδεικνύουμε ότι βελτιωνόμαστε. Η ομάδα μας πιστεύω ότι είναι σε θέση να ανταποκριθεί στο Champions league, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, γιατί έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: