12/10/07

Παρουσίαση νέων ταινιών

HAIRSPRAY: Αμερικανική μουσική ταινία, διάρκειας 116', σε σκηνοθεσία 'Ανταμ Σάνκμαν, με τους: Νίκι Μπλόνσκι, Τζον Τραβόλτα, Μισέλ Φάιφερ, Κρίστοφερ Γουόκεν.
Σχόλια: Η Tracy Turnblad, μία εύσωμη κοπέλα στη Βαλτιμόρη του 1962, κυνηγά το όνειρό της για συμμετοχή στο δημοφιλέστερο χορευτικό σόου της τοπικής τηλεόρασης, όμως το ταλέντο της θα αμφισβητηθεί έντονα τόσο από την συντηριτική κοινωνία όσο και από τη δολοπλόκο διευθύντρια του καναλιού...
Βαθμολόγηση: ***

Μαύρο πρόβατο
(black sheep): Νεοζηλανδέζικη παρωδία τρόμου, διάρκειας 87΄, σε σκηνοθεσία Τζόναθαν Κινγκ, με τους: Νέιθαν Μέιστερ, Ντάνιελ Μέισον, Πίτερ Φίνεϊ.
Σχόλια: Αποκλειστικά και μόνο για τους "φαν" του είδους(άραγε είναι πολλοί ακόμη;) αυτή η σαχλαμάρα με αιμοδιψή πρόβατα να "θερίζουν" κόσμο!
Βαθμολόγηση: χα χα χα...

SICKO: Αμερικανική ταινία, διάρκειας 116', σε σκηνοθεσία Μάικλ Μουρ.
Σχόλια: Το νέο Ντοκιμαντέρ του Μάικλ Μουρ, με θέμα το ιδιωτικό σύστημα υγείας της Αμερικής και τις επιπτώσεις που έχει καθημερινά σε Αμερικανούς πολίτες. Ο Michael Moore συγκρίνει το Αμερικάνικο σύστημα υγείας με αυτό άλλων χωρών όπου παρέχεται κρατική ιατρική περίθαλψη, όπως είναι του Καναδά, της Γαλλίας και της Βρετανίας.
Βαθμολόγηση: ***


Δεν υπάρχουν σχόλια: