23/3/13

Βοσνία/Ερζεγοβίνη - Ελλάδα 3-1

Δείχνοντας πολύ κακό αγωνιστικό πρόσωπο η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με 3-1 από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014. Σκόρερ για την Εθνική ο Γκέκας. Λιγοστές πλέον οι ελπίδες για την πρώτη θέση στον όμιλο.

 

Παρουσιάζοντας ένα πρόσωπο που δεν μας έχει συνηθίσει η Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε με κατεβασμένα τα χέρια από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα με 3-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για την σπουδαιότητα της αναμέτρησης δεν φάνηκε αντάξια και η γηπεδούχοι πήραν δίκαιη μια νίκη με την οποία έφτασαν στους 13 βαθμούς, αφήνοντας την Ελλάδα στην δεύτερη θέση με 10.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για την Εθνική μας ομάδα. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε υπνωτισμένα δίνοντας χώρο στους Βόσνιους οι οποίοι με τον ενθουσιασμό που είχαν το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο πετυχαίνοντας δύο τέρματα, στα οποία αδράνησε η ελληνική άμυνα.
Το δεύτερο ημίχρονο τελείωσε νωρίς. Η Εθνική μας ομάδα δέχθηκε το τρίτο γκολ στο 52' από τον Τζέκο και η συνέχεια ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έδειξε πως δεν μπορούσε να αντιδράσει. Έτσι η Βοσνία/Ερζεγοβίνη πήρε μια δίκαιη νίκη που την φέρνει μόνη πρώτη στον όμιλο με 13 βαθμούς.

Γήπεδο: "Μπίλινο Πόλιε", Ζένιτσα
Διαιτητής/Βοηθοί: Κάιπερς (Ολλανδία)/Φαν Ρέκελ (Ολλανδία), Ζέινστρα (Ολλανδία)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούιτζα (84' Βρσάγεβιτς), Ζουκάνοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντούνιανιν (78' Ράχιμιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς (84' Στεβάνοβιτς), Τζέκο.
Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Τζαβέλλας (46' Γκέκας), Αβ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης (57' Μανιάτης), Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαλπιγγίδης (73' Χριστοδουλόπουλος), Χολέμπας, Σαμαράς.
Σκόρερ: Τζέκο (29', 52', Βοσνία/Ερζεγοβίνη), Ιμπίσεβιτς (36', Βοσνία/Ερζεγοβίνη)-Γκέκας (93', Ελλάδα)

Από sport24

* Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε τόσο άσχημη εικόνα από την Εθνική μας ομάδα. Κάκιστη αμυντική λειτουργία, επιθετική ανυπαρξία (εντάξει, αυτό το είχαμε ξαναδεί), πολλά λάθη και καμία αντίδραση, από μία ομάδα που δε μας έχει συνηθίσει να παρατάει τα παιχνίδια και να δείχνει υπνωτισμένη και αδύναμη να αντιδράσει. Πλέον, οι Βόσνιοι μόνο με αυτοκτονία χάνουν την πρωτιά, άρα εμείς Βραζιλία βλέπουμε μόνο μέσω μπαράζ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: