26/1/13

Νέος περίπατος τα κορίτσια στο μπάσκετ, νίκη και για το πόλο

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την εξαιρετική του πορεία στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αφού πέρασε με χαρακτηριστική άνεση και από τα Εξάρχεια επικρατώντας του τοπικού Αστέρα με 75-48.
Την εξαιρετική της παρουσία στην Α1 γυναικών συνέχισε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Οι πράσινες δεν συνάντησαν καμία δυσκολία κόντρα στον Αστέρα Εξαρχείων και επιβλήθηκαν με 75-48. Με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο το Τριφύλλι δεν συνάντησε καμία απολύτως δυσκολία και πήρε εύκολα μία ακόμα νίκη.
Στις πρώτες φάσεις του αγώνα οι γηπεδούχες κατάφεραν να είναι μπροστά στο σκορ στη συνέχεια όμως δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα του Τριφυλλιού. Οι παίκτριες της Γιασεμής Σαμαντούρα άρχισαν να χτίζουν από νωρίς μια διαφορά η οποία στις αρχές της δεύτερης περιόδου έφτασε τους 10 πόντους (9-19).
Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ο Αστέρα προσπάθησε να κρατήσει τη διαφορά σε μονοψήφιο αριθμό αλλά δεν τα κατάφερε. Το Τριφύλλι με επί μέρους σκορ 11-3 πήγε στο ημίχρονο όντας μπροστά με 34-19.
Στα μισά της τρίτης περιόδου η διαφορά έφτασε τους 20 πόντους (45-25), αλλά ο Αστέρας κατάφερε να την κατεβάσει στους 12 στο τέλος του δεκαλέπτου (48-36).
Ο Παναθηναϊκός όμως δεν είχε όρεξη για αστεία και με διαδοχικά τρίποντα ουσιαστικά καθάρισε το ματς παίρνοντας μία ακόμα νίκη με 75-48.

Αστέρας Εξαρχείων (Λημναίος): Μαρίνου 12 (1), Χαρίτου, Δελή 14 (1), Καλαμπάκου 6, Τσακιρίδου, Τσέρου 2, Παντέλη 14 (11 ριμπ.), Μπαζίμα, Βλάχου, Βούλγαρη.
Παναθηναϊκός (Σιαμαντούρα): Καλέντζου 15 (1τρ. 7ασ. 4κλ.), Βλάνη 12 (3), Κόνιαλη 2, Μαγκλάρα 4, Χριστινάκη, Ντέλβα 18 (11 ριμπ. 5ασ.) , Σλούκα 1, Δίελα 12, Χρονοπούλου, Κωτούλα 8, Μοσχοπούλου, Θεολόγου 3.

Παναθηναϊκός - Αργοστόλι 9-7

Μία πολύ σημαντική στη μάχη του για την τετράδα πήρε ο Παναθηναϊκός.
Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 9-7 του ΝΟ Αργοστολίου καθαρίζοντας το ματς στο τέλος. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι για τρία οκτάλεπτα με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι - χέρι στο σκορ. Είναι χαρακτηριστικό πως το Τριφύλλι στο τέλος της τρίτης περιόδου ήταν μπροστά με 5-4.
Στο τέλος όμως οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού με επί μέρους σκορ 4-2 κατάφεραν να καθαρίσουν το ματς και να πάρουν μία πολύ σημαντική νίκη.

Παναθηναϊκός - ΝΟ Αργοστολίου 9-7
Τα οκτάλεπτα: 2-2, 2-1, 1-1, 4-3
Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Αφρουδάκης Γιώργος 2, Παπαδόγκωνας 2, Δερμιτζάκης Δήμος 2, Αφρουδάκης Ζάχος 1, Κατσαούνης 1, Κουρλιάφτης 1.
ΝΟ Αργοστολίου (Θοδωρής Ανδρεάκος): Παπαδόπουλος 3, Κατσιγιάννης 2, Δουδέσης Ευάγγελος 1, Στελλάτος 1.

Από prasinanea

* Καλέντζου-Ντέλβα είναι σταθερά εξαιρετικές φέτος και μαζί με τις πολύ καλές Βλάνη, Δίελα, Μαγκλάρα οδηγούν τον Παναθηναϊκό προς τον τίτλο.
Στο πόλο, παρά τα προβλήματα τα παιδιά δίνουν ό,τι μπορούν και κρατούν σε ικανοποιητικό επίπεδο το Σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: