29/10/12

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 2-2, μια απ' τα ίδια...

 

 Μία απ' τα ίδια ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο. Κακός, ασύνδετος, απρόσεκτος, χωρίς πάθος κι ευκαιρίες πέταξε ακόμη δύο βαθμούς με αντίπαλο άλλη μια μέτρια ομάδα όπως ο ΟΦΗ. Τοτσέ και Μαυρίας έβαλαν ισάριθμες φορές μπροστά τους πράσινους, Κουτσιανικούλης και Παπάζογλου απάντησαν για τους γηπεδούχους.

 Καμία ανάλυση δεν έχει νόημα στα φετινά παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Μία ομάδα στα όρια της διάλυσης, με ένα σωρό προβλήματα αγωνιστικά, οικονομικά, διοικητικά, είναι αναμενόμενο να παρουσιάζει την ίδια μέτρια προς κακή εικόνα (με κάποιες εκλάμψεις) αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά προς το καλύτερο. Όσο αμέτοχοι, διοίκηση (όποια τελοσπάντων), Φερέιρα, αδιάφοροι παίκτες μένουν ως έχουν η εικόνα της ομάδας θα είναι το ίδιο αποκαρδιωτική και το Τριφύλλι ολοένα θα μαραίνεται...

 Κάποια καλά στοιχεία του αποψινού αγώνα ο Σισοκό που, αν και μοιραίος με το χαμένο τετ α τετ στο 1-2, ήταν τουλάχιστον δραστήριος ξεδιπλώνοντας σε διάφορες περιπτώσεις το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, ο Μαυρίας, που δείχνει μια σταθερά ανοδική πορεία, χωρίς βέβαια να είναι κάτι εξαιρετικό, ο Καρνέζης, που σταθερά έχει σωστές τοποθετήσεις και σπανίως κάνει λάθη κι ο Βιτόλο βέβαια, ο οποίος είναι μαχητής στα χαφ.

 Ακολουθεί ντέρμπι... διαλυμένων με την ΑΕΚ και αμέσως μετά το κρίσιμο ματς με τη Λάτσιο στην Ιταλία, στην προσπάθεια για την ευρωπαϊκή υπέρβαση και την πρόκριση στους «32» του Europa League.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 ΟΦΗ: Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Μονιάκης, Σόουζα, Κουρδάκης, Λαμπρόπουλος (85' Μπανούσης), Ιωαννίδης (46' Βιτώρος), Βερόν, Παπάζογλου (82' λ.τ. Περογαμβράκης), Σίσιτς, Κουτσιανικούλης.
 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βελάσκες, Πίντο (67' λ.τ. Λαγός), Σεϊταρίδης, Χουχούμης, Ζέκα (78' Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος, Βιτόλο, Σισοκό, Μαυρίας (61' Κουίνσι), Τοτσέ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: