30/9/12

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 0-0, αθεράπευτος...

«Γιούχα» για την ομάδα - «φάντασμα» 
 
  Το γνωστό του... κάκιστο πρόσωπο έδειξε για πολλοστή φορά ο Παναθηναϊκός μένοντας στο 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ και κατρακυλώντας στην 11η θέση της βαθμολογίας!

 Καμία ανάλυση δεν έχει νόημα πια στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού. Χωρίς πάθος και όρεξη, σα να μη θέλουν να νικήσουν οι παίκτες, ο Φερέιρα κάνει μονίμως τα ίδια λάθη, ενώ κοιμάται στον πάγκο, οι επιθετικοί δυσκολεύονται να σκοράρουν, η άμυνα αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα, ο Αλαφούζος εξακολουθεί να «διοικεί» τιτιβίζοντας, ο Βαρδινογιάννης παίρνει την εκδίκησή του, οι αμέτοχοι θα μένουν εξαφανισμένοι μέχρι να διαλυθεί η ομάδα και ο κόσμος έχει χάσει την υπομονή του και ζητά απεγνωσμένα λύσεις.

 Την Πέμπτη ο Παναθηναϊκός έχει ευρωπαϊκό ματς, εντός έδρας, με την Τότεναμ, όπου με βάση την αγωνιστική εικόνα αναμένεται ακόμη μία συντριβή, ενώ το επόμενο ματς πρωταθλήματος είναι στην Ξάνθη.
 
 Μέσα στα γενικά γνωστά χάλια της ομάδας, ο Κουκουλάκης δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι του Φούλοπ πάνω στον Χριστοδουλόπουλο και αποβολή του γκολκίπερ μόλις στο 10', κάτι που σαφώς θα άλλαζε τα δεδομένα του ματς και που καταδεικνύει την παντελή έλλειψη σεβασμού προς το... πτώμα του Παναθηναϊκού.

 Οι περίπου 5.000 οπαδοί αποδοκίμασαν έντονα τους παίκτες αλλά και για πρώτη (πολύ άργησαν) φορά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος σαφώς έχει τεράστια ευθύνη για αυτήν την κατάντια. Οι μόνοι που χειροκροτήθηκαν -και σωστά- ήταν οι Καρνέζης, Τριανταφυλλόπουλος.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
 Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Μαρίνος (72' Ζέκα), Μαυρίας (46' Σισοκό), Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Φορναρόλι (61' Πετρόπουλος).
 Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κουρμπέλης (63' Ντε Μπλασίς), Αλβάρεζ, Ράγιος, Ουσέρο, Ναβάρο (93' Καλαντζής), Περόνε (89' Γιαλούσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: