6/4/12

Κοιτάει… την έξοδο ο Λέτο

 

 Μπορεί φέτος να έκανε μία από τις καλύτερες αγωνιστικά χρονιές του και να προσέφερε σημαντική βοήθεια στο «τριφύλλι» μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του, ωστόσο τα αθλητικά νέα της ομάδας, θέλουν τον Σεμπαστιάν Λέτο να αποχωρεί μετά το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

 Ο ατζέντης του Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο, έκανε γνωστό το ενδιαφέρον πολλών ομάδων για την απόκτηση του 26χρονου μέσου, ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει και το γεγονός, ότι χωρίς την ύπαρξη διοίκησης και χρημάτων στο σύλλογο των «πρασίνων», το αγωνιστικό μέλλον του παίκτη θα είναι αβέβαιο. 


 «Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, οι πιθανότητες παραμονής του Λέτο είναι ελάχιστες.


 Θα περιμένουμε μέχρι τον Μάιο να δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση», ήταν τα λόγια του Ιταλού μάνατζερ, που φάνηκε πως θεωρεί πολύ δυσάρεστη την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα.

 Σχετικά με το μέλλον του παίκτη, ο Φερνάντο Κονσεντίνο άφησε έντονες υπόνοιες ότι ο δρόμος θα τον οδηγήσει στην Ιταλία, αφού αποκάλυψε ότι τον προσέγγισαν ορισμένες ιταλικές ομάδες, θεωρώντας παράλληλα ο ίδιος ο ατζέντης, ότι το πρωτάθλημα αυτό ταιριάζει περισσότερο στον Λέτο.


 Όσον αφορά την πορεία της αποθεραπείας του Αργεντινού άσου, ο μάνατζερ σχολίασε ότι παρατηρείται βελτίωση μέρα με τη μέρα, ενώ πλέον υπάρχει και η ιατρική διαβεβαίωση ότι ο παίκτης θα ξεπεράσει το πρόβλημα.


 «Ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα ασκήσεων και προσπαθεί να εφαρμόζει κατά γράμμα όσα του ζητούν οι γιατροί. Αυτό που χρειάζεται είναι να συνεχίσει και να κάνει υπομονή», τόνισε ο Φερνάντο Κοσεντίνο.

 Τα
αποτελέσματα στοιχήματος επανόδου του Λέτο, είναι θέμα χρόνου το να έρθουν για τον Ιταλό, με την προϋπόθεση, όπως είπε κι ο ίδιος,  ότι θα συνεχίσει να πιστεύει στις δυνατότητες του.

  Κατερίνα Μπιτίτσιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: