12/10/11

Παναθηναϊκός – Χίος 4-5, δυναμική παρουσία στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, ήττα δυστυχώς στο ντέρμπι..
 Οι πράσινοι σε ένα μεγάλο ντέρμπι γνώρισαν την ήττα από τον ΝΟΧ μπροστά σε περίπου 1.200 οπαδούς τους οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα.

 Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι όπου κυρίαρχο ρόλο έπαιξαν οι άμυνες ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 5-4 από την Χίο στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

 Οι πράσινοι πλήρωσαν την αστοχία τους στον παίκτη παραπάνω, αλλά και την ατυχία τους αφού είχαν τέσσερα δοκάρια, ενώ ο Γιώργος Αφρουδάκης έχασε γκολ που δεν χάνονται για την αξία του. Οι δύο ομάδες πήγαιναν από την αρχή μαζί στο σκορ. Χαρακτηριστικό είναι ότι τα δύο πρώτα οκτάλεπτα τελείωσαν 2-2.
 Η Χίος έκανε ένα σερί τρία μηδέν στο τρίτο οκτάλεπτο που αποδείχτηκε κλειδί για τη συνέχεια του παιχνιδιού. Οι πράσινοι τα έδωσαν όλα έφτασαν τη διαφορά στο γκολ (4-5), όμως η ατυχία και ο Καραμπέτσος τους στοίχισαν τη νίκη.
 Ειδική μνεία χρειάζεται για τον κόσμο που έδωσε δυναμικό παρών στο ΟΑΚΑ και αν έλειπαν κάποιοι ανεγκέφαλοι που πέταξαν αντικείμενα στον διαιτητή όλα θα ήταν πολύ καλύτερα. Είναι γνωστό ότι ο Παναθηναϊκός είναι στο μάτι της ΚΟΕ και δεν πρέπει να δίνονται τέτοιες αφορμές.

 Παναθηναϊκός – Χίος 4-5

 Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-1, 1-3, 1-0

 Τα γκολ του δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Γ. Αφρουδάκης 1, Ζ. Αφρουδάκης 1, Κοκκινάκης 1, Κομάντινα 1.

 Χίος: Θεοδωρόπουλος 3, Γαβαλάς 1, Φουντούλης 1.

 Από prasinanea.

Δεν υπάρχουν σχόλια: