1/9/11

Με Ρούντολφ Γκέργκελι έκλεισε τις μεταγραφές ο Παναθηναϊκός. Δύσκολα θα πάρει κάποιον ελεύθερο, τον Ιανουάριο ο Ανάκογλου.


 Την τελευταία μέρα των καλοκαιρινών μεταγραφών (Τετάρτη 31/8) ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρούντολφ Γκέργκελι, με τον οποίο δείχνει να κλείνει το ρόστερ, μιας και οι πράσινοι δύσκολα θα αποκτήσουν άλλον ποδοσφαιριστή στο επόμενο δεκαήμερο, που αφορά στους ελεύθερους. Οι διαπραγματεύσεις με τον Πανσερραϊκό για τον Ανάκογλου δεν είχαν κατάληξη και αν το Τριφύλλι το επιθυμεί θα φέρει στην Παιανία το νεαρό επιθετικό τον Ιανουάριο.

 Ο Γκέργκελι λοιπόν είναι ο νέος επιθετικός που ήθελε οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός, αφού με τον αργό Τοτσέ και τον Πετρόπουλο πολύ απλά ΔΕΝ έβγαινε η χρονιά. Ο 26χρονος Ούγγρος διεθνής αγωνιζόταν στην Τζένοα και οι πράσινοι τον απέκτησαν με τη μορφή δανεισμού για τον επόμενο χρόνο. Μάλιστα ο ίδιος ο παίχτης, που είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται από την ιταλική ομάδα, αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί και πέρυσι πρόταση από το Τριφύλλι αλλά δεν είχε επέλθει συμφωνία.

 Ο Γκέργκελι, που γίνεται μόλις ο 4ος Μαγυάρος που φοράει τη φανέλα με τον Τριφύλλι, μετά τους ξεκάθαρα αποτυχημένους Μάρτον Εστερχάζι, Γιόζεφ Φίτος και Σάντορ Τόργκελε, δεν έχει κανένα φοβερό βιογραφικό μιας και την μεγαλύτερη... καριέρα την έκανε με την Ντέμπρετσεν, στο πρωτάθλημα της χώρας του. Βέβαια από την άλλη έχει τις εμπειρίες από το Καμπιονάτο, ενώ με τη φανέλα της Τζένοα έχει «σκοτώσει» Μίλαν και Γιούβε και ακόμη πέτυχε κάποια καθοριστικά γκολ. Πέρυσι η ομάδα της Γένοβας τον είχε παραχωρήσει δανεικό στην Μπάρι.

 Προσωπικά δεν έχω πλήρη εικόνα του, πάντως είναι σίγουρα γρήγορος, καμία σχέση δηλαδή με τον εκνευριστικά αργό Τοτσέ, και νομίζω ότι ο Ούγγρος θα είναι ο βασικός επιθετικός φέτος, εκτός αν αποδειχτεί "νέος Τόργκελε", οπότε σε αυτήν την περίπτωση θα φάμε στη μάπα τον Ισπανό.

 Σε κάθε περίπτωση, ξαναλέω, θα αναπολούμε για πολύ καιρό ακόμη τον Τζιμπρίλαρο, ο οποίος ουσιαστικά «παραχώρησε» δανεικό ολόκληρο Ζάρατε στην Ίντερ...

 

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλημερα φιλε
αν αναλογιστουμε οτι περιμεναμε πολλα χρονια για να αντικατασταθει ο βαζεχα,τοτε μας βλεπω να αναπολούμε τον τζιμπριλ για τουλαχιστον μια 5ετια...

Mike είπε...

αστα να πανε...
Μετα απο τετοιους φοβερους επιθετικους τι να μας λεει ο καθε Τοτσε και Γκεργκελι...