4/8/11

Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Γόντικας


 Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ. της πράσινης ΠΑΕ το οποίο έβγαλε πρόεδρο τον Δημήτρη Γόντικα και στη διοικούσα επιτροπή τους Λεωνίδα Πολέμη, Νίκο Χατζηνικολάου και Γιώργο Σπηλιωτόπουλο. "Ασπίδα" Γόντικα σε Φερέιρα και παίκτες.
 Ο Δημήτρης Γόντικας στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ. υποστήριξε πως ο Παναθηναϊκός έχει και διοίκηση και καλή ομάδα και έβαλε "ασπίδα" στον προπονητή και τους παίκτες του Τριφυλλιού λέγοντας:
 "Έληξε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Δ.Σ. το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα, βγάλαμε διοικούσα και ελεγκτική επιτροπή. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα μέλη. Ευχαριστώ και τα νέα και τα παλιά για την στήριξη και τη συνεργασία που μας παρέχουν. Θέλω να τονίσω ότι το Δ.Σ. είναι εδώ για να στηρίξει τον προπονητή τους παίκτες και την ομάδα.
 Θα τους στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Σας παρακαλώ αυτό να το καταγράψετε και να είστε απόλυτα βέβαιοι. Όλοι οι άνθρωποι που είμαστε εδώ, ο καθένας από διαφορετική σκοπιά και ιδιότητα, θα βοηθήσουμε την ομάδα και στόχος μας είναι να δώσουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να πετύχουμε τους σκοπούς μας.
 Θα έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε τους αγωνιστικούς μας στόχους."
 Ο αποκλεισμός προκάλεσε ένα μούδιασμα στον κόσμο...
 "Είναι λογικό και σε μας τους ίδιους συνέβη αυτό. Στεναχωρεθήκαμε, αυτά όμως είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Εδώ υπάρχουν άνθρωποι όπως ο κ. Κωνσταντίνου ή ο κ. Δομάζος που μπορούν να σας πουν με ακρίβεια τι διακυμάνσεις έχει το άθλημα. Εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα από τον προπονητή μέχρι τον τελευταίο για να ανακάμψει και να πετύχει τους στόχους της. Αυτό το μήνυμα θέλουμε να περάσουμε. Ο Παναθηναϊκός και διοίκηση έχει και ομάδα έχει. Αυτό θέλουμε να ξέρει ο κόσμος".
 Ο Παναθηναϊκός έχει μια οικονομική απώλεια. Μπορεί να την ξεπεράσει;
 "Όλα μπορούν να ξεπεραστούν με ομόνοια και συνεργασία".

 Από prasinanea.

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Καλησπέρα φίλε Μάικ. Σχεδόν απαισιόδοξος είμαι.