27/7/11

Panathinaikos ξανά!


 Να γίνει ξανά Panathinaikos επιθυμεί ο πραγματικός πρέσβης της Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου απόψε το βράδυ (21:00, Novasports 2) αντιμετωπίζει στη Δανία την Οντένσε, στο πρώτο ματς των προκριματικών του Champions League.

 Απουσίαζα στο εξωτερικό την τελευταία εβδομάδα, ωστόσο πληροφορήθηκα για την κακή εμφάνιση της ομάδας στο Περιστέρι και το 0-0 κόντρα στον Ατρόμητο, στο υποτιθέμενο crash test ενόψει Οντένσε.
 Ο Φερέιρα ακόμη ψάχνει να βρει τη βασική ενδεκάδα, ο Βιτόλο είναι ανέτοιμος κι έχει τεθεί εκτός, ενώ οι Κουίντσι Αμπέγιε και Τοτσέ βρίσκονται στην αποστολή με τον πρώτο μάλιστα να αναμένεται να αγωνιστεί. Τέλος φαίνεται πως θα ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα οι Μαρίνος, Πετρόπουλος αντί των Καραγκούνη, Κλέιτον με τον «Κάρα» να έχει «κολλήσει» στις 99 εμφανίσεις στα ευρωπαϊκά κύπελλα και να απέχει μόλις μία από τις 100 αλλά και 5 από τις 104 που έχει ο Νικοπολίδης.

 Κατά τα άλλα ο Ζάκε ήρθε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και ο 23χρονος Πορτογάλος μέσος της Σετούμπαλ θα αποτελέσει την 4 μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Από την άλλη φαίνεται πως δυστυχώς θα συνεχιστούν οι αποχωρήσεις και δεν αναφέρομαι σε παίκτες όπως Δημούτσος, Λεοντίου, Μελίσσης, Μουν, Σεϊταρίδης, Πλεσί, αλλά στους Μπουμσόνγκ και Σιμάο. Και ειδικά ο Μοζαμβικανός θα είναι πολύ μεγάλη απώλεια, που δεν πρόκειται να καλυφθεί με το Ζέκα, ούτε καν με τον Κάστρο, τον κεντρικό χαφ της Πόρτο, που έχει μπει στο στόχαστρο του Φερέιρα.

 Πάμε λοιπόν για το εκτός έδρας γκολ και -τουλάχιστον- την ισοπαλία απόψε για να κάνουμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ, όπου πλέον με λίγη τύχη θα βρεθούμε στους ισχυρούς ώστε να έχουμε πιθανότητες εισόδου στους ομίλους του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: