2/6/11

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός 76-68, στο ΟΑΚΑ η στέψη!


 Ένας αγώνας που διεξάγεται υπό καθεστώς τρομοκρατίας, με πλήρη ανοχή από την αστυνομία και σε συνθήκες ζούγκλας, με διαρκείς ρίψεις αντικειμένων, κροτίδων, και βεγγαλικών, το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα.

 Στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος, στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και βρισκόταν μπροστά στο σκορ 66-61 περίπου 5' πριν τη λήξη. Στο σημείο εκείνο οι οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν το μόνο πράγμα που ξέρουν να κάνουν όταν χάνουν. Μετέτρεψαν το κλειστό σε πεδίο μάχης εκτοξεύοντας δεκάδες αντικείμενα και κροτίδες, ενώ έβαλαν φωτιές σε αρκετά σημεία του σταδίου. Το χειρότερο; Φώναζαν το εμετικό (μεταξύ άλλων αηδιαστικών) σύνθημα - απειλή προς τους παίκτες του Βασιλιά της Ευρώπης Παναθηναϊκού «αν δε σας νικήσουμε δε φεύγετε από 'δω»...

 Φυσικά ούτε που διεκόπη ο αγώνας, ενώ την ίδια στιγμή η εμετική Νέα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση και ο ανεκδιήγητος εκφωνητής προφανώς ΔΕΝ είδαν τίποτα, καθώς δεν ανέφεραν, πόσο μάλλον να στηλιτεύσουν τα επεισόδια... Ντροπή και αίσχος!

 Το ματσάκι, στο οποίο μέχρι τότε ο Παναθηναϊκός έκανε πλάκα παίζοντας απλώς καλά, συνεχίστηκε, οι πράσινοι σκεπτόμενοι τις ζωές τους και των οικογενειών τους έπαιξαν πιο χαλαρά κάνοντας πολλά λάθη και οι γηπεδούχοι έτρεξαν ένα σερί 11-0 και επιμέρους σκορ 15-2 μέχρι τη λήξη και το τελικό 76-68, με το οποίο οι τραμπούκοι και μαθημένοι στο "νικάω με κάθε τρόπο" μείωσαν τη σειρά σε 2-1 αλλά επί της ουσίας, το μόνο που κατάφεραν είναι να καθυστερήσουν τη στέψη του ισόβιου πρωταθλητή Ελλάδας, η οποία θα γίνει στο ΟΑΚΑ την Κυριακή παρουσία 20000 οπαδών του Παναθηναϊκού και θα τους προσδώσει μεγαλύτερη χαρά!

 Τα δεκάλεπτα: 24-19, 39-46, 58-56, 76-68.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:


 ΟΣΦΠ (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς, Γκόρντον 6, Σπανούλης 13, Πρίντεζης 8(2), Μπουρούσης 16, Πελεκάνος 6, Μαυροκεφαλίδης 7, Χαλπερίν 4, Γλυνιαδάκης 6, Παπανικολάου, Έρτσεγκ 5, Τεόντοσιτς 5.

 Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 2, Μάριτς 4, Μπατίστ 15, Φώτσης 5(1), Σάτο 2, Νίκολας 13(3), Τσαρτσαρής 4, Διαμαντίδης 10(2), Βουγιούκας 9, Καλάθης 4, Καϊμακόγλου.

2 σχόλια:

Laplace είπε...

Καλησπερα φιλε
ματς-ντροπη..
οπου παιζουν αυτοι οι γαβροι ντροπιαζουν τον αθλητισμο...

καλυτερα ετσι ομως,θα το σηκωσουμε στο σπιτι μας

καλο μηνα να εχεις

Mike είπε...

Ετσι και χειροτερα!
Τι κανιβαλοι ειναι αυτοι ρε.. Το θεμα ειναι οτι ολα γινονται με την ανοχη (για να μην πω στηριξη) της αστυνομιας, δλδ του κρατους...
Δεν πειραζει, την Κυριακη παρτι.
Καλο μηνα!