3/6/11

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 10-3, αποκλεισμός για το Τριφύλλι



 Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κάνει την έκπληξη κόντρα στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας την ήττα με 10-3 στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Κάλυμνο.
 Το παιχνίδι άρχισε με τους πράσινους να κάνουν πολλά λάθη στην επίθεση, επιτρέποντας στον Ολυμπιακό να φτάσει τη διαφορά στο +3. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο και πίεσε περισσότερο στην άμυνα με αποτέλεσμα στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου να μειώσει στο γκολ.
 Η ομάδα του Τριφυλλιού πάλευε για την ισοφάριση, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Οι παίκτες του Φάνη Κουντουδιού οδηγήθηκαν σε νέα λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Πειραιώτες που πέτυχαν πέντε γκολ στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, σβήνοντας όλες τις ελπίδες των πράσινων για την πρόκριση.

 Από prasinanea

 Τα οκτάλεπτα: 4-1, 0-1, 1-1, 5-0

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Ολυμπιακός (Βαγγέλης Πάτερος): Δεληγιάννης, Μυλωνάκης 1, Δελακάς 1, Κόχειλας, Φουντούλης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Χρ.Αφρουδάκης 1, Ντόσκας 3, Κομάντινα, Κολόμβος 1, Σχίζας, Μπλάνης, Χρ.Φλώρος.

 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Ανδ.Φλώρος, Σιώνης, Στελλάτος, Τούμπουρος, Σάριτς, Καφετζόπουλος, Γ.Αφρουδάκης 1, Ζ.Αφρουδάκης, Δερμιτζάκης, Φαναριώτογλου 1, Τσόκας 1. Δεν έπαιξε ο Παπαδημητρακόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: