8/5/11

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 2-1, το χάλι του ποδοσφαίρου ΔΕΝ μετριάζει στο ελάχιστο τη χαρά για το 6ο Ευρωπαϊκό!!


 
 Ο ελλιπής Παναθηναϊκός παρουσίασε τη γνωστή του κακή εικόνα και ηττήθηκε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με σκορ 2-1 χάνοντας το βαθμολογικό προβάδισμα με το οποίο ξεκίνησε τα play off. Περισσότερα δεν έχω την παραμικρή όρεξη να γράψω καθώς η αποψινή βραδιά είναι αφιερωμένη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στη μεγαλύτερη μπασκετική ομάδα όλων των εποχών στην Ευρώπη, στον Παναθηναϊκό, που έραψε το 6ο αστέρι στη φανέλα του και μας πρόσφερε ξανά τεράστια χαρά και υπερηφάνεια!

 Απλώς, παραθέτω τον αγώνα ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκού από τα prasinanea:
 Ο Παναθηναϊκός άρχισε με ήττα 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα τις υποχρεώσεις του στα πλέι οφ. Απογοητευτική εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού.
 Την απόλυτη αντίθεση έζησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού την Κυριακή... Από τη μία η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε για έκτη φορά την κορυφή της Ευρώπης και η ομάδα ποδοσφαίρου ηττήθηκε με κάτω χέρια 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα... Από τη μία όχθη η απόλυτη υπερηφάνεια και από την άλλη η απόλυτη απογοήτευση...
 Διότι δεν είναι η ήττα που ενοχλεί στη Τούμπα, όσο η εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Τριφυλλιού. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν άνευροι, χωρίς πάθος και διάθεση και παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με μοναδικό σκοπό να ολοκληρώσουν την υποχρέωση. Οι αντίπαλοι τους δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, ωστόσο ήθελαν τη νίκη, πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους και στο τέλος πήραν τους τρεις βαθμούς.
 Η άμυνα του Παναθηναϊκού θύμισε παιδική χαρά, με το ένα λάθος να διαδέχεται το άλλο. Και δεν ευσταθούν ως επαρκής δικαιολογία οι απουσίες, γιατί οι περισσότερες αντιδράσεις αφορούσαν την έλλειψη συγκέντρωσης και την επιπολαιότητα. Επίσης, επιθετικά ο Παναθηναϊκός ήταν παντελώς ακίνδυνος και δεν κατάφερε να βγάλει ούτε μία επίθεση της προκοπής. Οι Αθανασιάσης και Ελ Ζαρ πέτυχαν δύο εύκολα τέρματα, ενώ το γκολ του Σισέ στο 79 αποτέλεσε απλά μια αναλαμπή και τίποτα περισσότερο.
 Ο Παναθηναϊκός καταρρέει, αυτό είναι μία πραγματικότητα και δυστυχώς, δεν φαίνεται στον ορίζοντα τι μπορεί να το σταματήσει. Η συνέχεια των πλέι δεν προμηνύεται ευοίωνη και χρειάζεται μία απέλπιδα προσπάθεια, ώστε να περισωθεί ότι μπορεί. Χρόνος για κατηγορίες και κρίσης δεν υπάρχει, αφού το ντέρμπι με την ΑΕΚ την Πέμπτη είναι προ των πυλών και προέχει η ομάδα να ανασυνταχθεί εάν είναι εφικτό...

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
  
 ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Έτο (70' Σνάουτσερ), Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (65' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης.

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο (66' Καραγκούνης), Μαρίνος (55' Γκοβού), Νίνης (75' Πετρόπουλος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Τρομάρα τους. Η ομάδα θέλει χτίσιμο απ'την αρχή

Mike είπε...

Χτισιμο σε ολα τα επιπεδα: διοικητικο και αθλητικο.