26/5/11

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-2, ολοκλήρωσε την αντεπίθεση προς το σεντόνι!


 Με το μεγάλο ηγέτη Τζιμπρίλ Σισέ να πετυχαίνει τα γκολ του αγώνα, ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την ΑΕΚ και με 3χ3 στο δεύτερο γύρο των πλέι οφ κατέκτησε την 1η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

 Οι 3 βαθμοί με τους οποίους ξεκίνησε τα πλέι οφ το Τριφύλλι χάθηκαν στον πρώτο γύρο αυτού του μίνι πρωταθλήματος, τον οποίο οι πράσινοι ολοκλήρωσαν χωρίς νίκη!
 Ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας,  ο Παναθηναϊκός έκανε 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στο ΟΑΚΑ (γηπεδούχος με ΠΑΟΚ, Ολ. Βόλου και τυπικά φιλοξενούμενος με ΑΕΚ) και προκρίθηκε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

 Το αθηναϊκό ντέρμπι στο κεκλεισμένων λόγω της τιμωρίας της ΑΕΚ ΟΑΚΑ δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής, εξαιτίας των πολλών απουσιών των "κιτρινόμαυρων", που αγωνίστηκαν χωρίς τους Λυμπερόπουλο, Γεωργέα, Δέλλα, Γιάχιτς, Μίτσελ, Νασούτι και Μπλάνκο (τιμωρίες, τραυματισμοί), αλλά και τους Ντιοπ, Μανωλά (επιλογή Χιμένεθ). Μία επικίνδυνη σέντρα με το Λαγό να μη βρίσκει την μπάλα και ένα δυο σουτ από μακρυά ήταν οι μόνες περιπτώσεις που η ΑΕΚ έγινε λίγο απειλητική για την εστία του Κοτσόλη (πήρε τη θέση του Τζόρβα εξαιτίας ενός τραβήγματος του τελευταίου λίγο πριν το ματς).
 Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, όπου εκμεταλλευόμενος τη σύνθεση ανάγκης της ΑΕΚ, έκανε το παιχνίδι του, πίεσε πολύ και έχασε αρκετές ευκαιρίες, πριν ο Σισέ ανοίξει το σκορ στο 58' και κάνει το 2-0 στο 67' στέλνοντας τους πράσινους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

 Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:

 ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Ματέο, Καράμπελας, Νταντόμο, Μάκος, Ντρπιτς, Γκέντσογλου (64' Κλωναρίδης), Καφές (71' Εντερ), Σκόκο, Λαγός (79' Γκερέιρο), Μπαχά.

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Κοτσόλης, Μπουμσόνγκ, Βύντρα (46' Χριστοδουλόπουλος), Σαριέγγκι, Καντέ, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Νίνης (63' Καραγκούνης), Μαρίνος, Λέτο, Σισέ.

 * Στόχος (Τσάμπιονς Λιγκ) επετεύχθη, τώρα ηρεμία και προετοιμασία για τα δύσκολα ματς των προκριματικών. Και φυσικά το βασικότερο: Να μείνουν πάση θυσία στην ομάδα, τουλάχιστον, οι Σισέ, Λέτο, Νίνης, Λάζαρος, Σιμάο.

2 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Τι είναι αυτός ο Γκένζογλου; Θεέ και Κύριε.

Νταξ, από τη φετινή σεζόν πήρε το μίνιμουμ, αλλά και πάλι μην ξεχνάς ότι στα προκριματικά δεν κουνάς σεντόνι. Έχεις ακόμα δρόμο που για να τον διανύσεις θες κάποιο εταιρικό πλάνο. Κατόπιν θα έρθει και το αγωνιστικό.

Mike είπε...

Καλα, με τετοια συνθεση ΑΕΚ, ΔΕΝ γινοταν να μην παρω το ματσακι..
Συμφωνω οτι δεν εχει κερδιθει τπτ ακομη, η ομαδα (αφου λυσει τα διοικητικα) πρεπει αρχικα να μην πουλησει σημαντικους ποδοσφαιριστες και εν συνεχεια να ενισχυθει με καποιους ενδεκαδατους κι ας μην ειναι παικταραδες..