12/3/11

Ηρακλής - Παναθηναϊκός 1-3, επιστροφή στις νίκες


 Ο Παναθηναϊκός γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και έχοντας σε μεγάλη βραδιά τον Τζιμπρίλ Σισέ, που μπορεί να μη σκόραρε αλλά μοίρασε τα γκολ στους συμπαίκτες του, πέρασε από το Καυτατζόγλειο επικρατώντας του Ηρακλή με 3-1 και επιστρέφοντας στις νίκες, μετά την κλοπή του Φαλήρου και τις γκέλες με Ατρόμητο και Λάρισα.

 Οι Σισέ Πετρόπουλος συνεργάστηκαν άψογα, καθώς ο Γάλλος παικταράς έβγαλε τρομερές ασίστ στον... Πετρογκόλ, που τις αξιοποίησε πετυχαίνοντας ισάριθμα τέρματα και ουσιαστικά δίνοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Ο Λάζαρος, που αντικατέστησε τον Πετρόπουλο, πέτυχε το τρίτο γκολ των πρασίνων, όταν πήρε το ριμπάουντ από ασταθή απόκρουση του Ελευθερόπουλου σε σουτ του Σισέ και έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία.

 Ο Ηρακλής, που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μαχόπ, λίγο πριν το ημίχρονο, δεν άξιζε κάτι παραπάνω από τον αγώνα και γνώρισε δίκαια την ήττα, όμως δύσκολα θα μπλέξει σε περιπέτειες.

 Από εδώ και πέρα ο Παναθηναϊκός παίζει με Κέρκυρα, Τρίπολη (μέσα), Σέρρες, Βόλο (έξω). Με τέσσερα παραρτήματα δηλαδή και το 4χ4 με καλές εμφανίσεις και πολλά γκολ θα είναι το ιδανικό ενόψει πλέι οφ.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Ηρακλής (Γιώργος Παράσχος): Ελευθερόπουλος, Κυριαζής, Παπαστεριανός, Αραμπατζής (70' Κεϊτά), Λίμα, Ντάνι, Μάρα, Κανακουδης (70' Ρόμπλες), Ζερκά, Επαλέ, Μαχόπ (81' Βουτσιάς).

 Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39' Ιωαννίδης), Καντέ, Σαριέγκι (90' Σεϊταρίδης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαρίνος, Σισέ, Πετρόπουλος (71' Χριστοδουλόπουλος).

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε
καλα τα πηγαμε με πετρο-σισε μπροστα
τον πιστευω πολυ τον πετρο κ νομιζω πως εχει αδικηθει μιας κ δεν εχει παρει καθολου ευκαιριες..

Mike είπε...

Ε ναι, αλλο η συνεργασια δυο επιθετικων κι αλλο ενας Σισε μονος του μπροστα!
Καλος ειναι μωρε, αλλα ας μεινει στον παγκο, αν τελικα παρουμε Μπλανκο η καποιον αλλο.