20/2/11

Νάτοι νάτοι οι πρωταθλητές! Μέγας ο Παναθηναϊκός, «πάτησε» τον ΟΣΦΠ μέσα στο Φάληρο, όπου νίκησε με ανατροπή και σκορ 2-1, αλλά ο Καλόπουλος δώρισε τον τίτλο στον ψευτοπρωταθλητή!


 Ο Παναθηναϊκός απέδειξε σήμερα ποια είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Στο ματς που έκρινε το πρωτάθλημα οι νταμπλούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ εξαιτίας αδράνειας της άμυνας, αλλά πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή με γκολ των Λέτο, Κατσουράνη και θα έπαιρναν τη νίκη που θα τους έβαζε για τα καλά στο «κόλπο», όμως ο Καλόπουλος εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία ακύρωσε το δεύτερο γκολ χαρίζοντας τη νίκη και μαζί, ακόμη ένα ψεύτικο τίτλο στο διορισμένο ψευτοπρωταθλητή!

 Καμία περαιτέρω αγωνιστική ανάλυση δεν έχει σημασία σε έναν κρίσιμο αγώνα, που δεν δόθηκε καθαρό πέναλτι (στο τέλος του ημιχρόνου ο Τοροσίδης κάνει πεντακάθαρο χέρι μέσα στην περιοχή), ενώ ακόμη ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ του Κατσουράνη, ως οφσάιντ (το αστείο είναι ότι ο βοηθός που το ακύρωσε ήταν ο Τρύφωνας, ο βοηθός δηλαδή που έφαγε στο κεφάλι το κέρμα στο ματς του ΟΣΦΠ με τον ΠΑΟΚ!), σε σημείο (82') που σχεδόν βέβαια θα έδινε τη νίκη στον Παναθηναϊκό και αντίθετα, μέτρησε γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις, που ήταν καθαρή φάση οφσάιντ.

 Σήμερα δυστυχώς γίναμε μάρτυρες ακόμη μίας μεγάλης ΚΛΟΠΗΣ σε βάρος του Παναθηναϊκού μας και φυσικά, του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ωρυόμαστε από την αρχή της φετινής Σούπερ-κλίκας ότι πρόκειται για το πιο Στημένο πρωτάθλημα από το 1997 και πως ο Μαριδάκης (που εξακολουθεί να είναι πρόεδρος της Superleague!) είναι χειρότερος του Πράκτορα, καθώς τα κάνει όλα εκνευριστικά απροκάλυπτα!

 Και σα να μην έφταναν τα διαιτητικά όργια σε βάρος μας, έγιναν και ΤΑ αίσχη με το σφύριγμα της λήξης του αγώνα-παρωδία, όταν οπαδοί-πρόβατα καθώς και σεκιουρητάδες-μπράβοι(!) του γηπέδου μπούκαραν εντός του αγωνιστικού χώρου και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές μας, χτυπώντας τους(!)... 

 Αλλά ούτε κι εδώ τελειώνει η αηδία που είδε το σύνολο του φίλαθλου κόσμου απόψε, στο «Καραϊσκάκης». Οι αληταράδες, τα κωλόπαιδα και οι δολοφόνοι της Λ7 ώθησαν τον τεράστιο Τζιμπρίλ Σισέ στην ανακοίνωση αποχώρησής του ουσιαστικά, αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, έχοντας φτάσει στα όριά του με αυτά που συμβαίνουν στην μπουρδελοχώρα μας!

 Ενώ και οι δηλώσεις του Μαριδάκη, ο οποίος, επαναλαμβάνω, είναι ακόμη πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, έριξαν περισσότερο λάδι στη φωτιά, αποδεικνύοντας και το ανύπαρκτο I.Q. των γαύρων αλλά και τη χαρά τους να νικούν ακόμη κι αν στο μεταξύ έκλεψαν ή εξαπάτησαν, ενώ φάνηκε ιδιαίτερα προκλητικός κάνοντας το άσπρο μαύρο, σα να μας κοροϊδεύει κατάμουτρα επωφελούμενος του ανύπαρκτου κράτους και της αδιαφορίας των αρχών και τους εισαγγελέα!

 Δυστυχώς απόψε σφραγίστηκε με πουστιά ένας ακόμη τίτλος για τους ψευτοπρωταθλητές και ο Μαριδάκης πάει να χτίσει το νέο καθεστώς χούντας στον ελληνικό αθλητισμό βαδίζοντας στα χνάρια του προκατόχου του, Κρόκους.

 Από τη δική μας πλευρά πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν και επιτέλους, να προχωρήσουμε σε πράξεις. Ενδεικτικά αναφέρω τα εξής, αφού πω μπράβο στους περισσοτέρους των 100 οπαδών που υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας στην Παιανία και την αποθέωσαν, ως πρωταθλητές:

 1) Να βγάλουμε ανακοίνωση στην οποία θα ζητούμε τον βάσει νόμων μηδενισμό του Ολυμπιακού εξαιτίας των όσων γίναμε μάρτυρες απόψε. Μάλιστα να μην σταματήσουμε αν δεν κυνηγήσουμε το θέμα όσο δεν πάει, φτάνοντας ακόμη και στην Uefa και τα Ευρωπαϊκά δικαστήρια.

 2) Οι διοικούντες και γενικά οι μέτοχοι να πάρουν την ομάδα και να φύγουν από αυτό το αηδιαστικό πρωτάθλημα. Ας σταματήσουμε να γινόμαστε περίγελος του κόκκινου τσίρκου.

 3) Να σταματήσουμε να τροφοδοτούμε την Εθνική. Έχοντας ως βάση παίκτες από τον Παναθηναϊκό η Ελλαδίτσα μας πήρε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου και από τότε όχι μόνο δε βελτιώθηκε τίποτα στον ελληνικό αθλητισμό, αλλά κυνηγάνε την ομάδα μας χωρίς ακόμη να έχουν παραδεχτεί τη μεγάλη του συνεισφορά στον έπος του 2004 και φυσικά, χωρίς να σέβονται στο ελάχιστο το μεγαλύτερο ελληνικό Σύλλογο.

 4) Να ορμήσουν ΟΛΟΙ στο Σισέ και να τον πείσουν να αλλάξει την απόφασή του και να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, παρέχοντάς του όμως τις απαραίτητες εγγυήσεις ότι τα σημερινά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα κοπούν, το Τριφύλλι θα βγει από τη διοικητική αβεβαιότητα και η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 5) Οι μέτοχοι να προστατέψουν την ομάδα με κάθε τρόπο, στο εξής, κρατώντας τους παικταράδες και τους Παναθηναϊκούς (Σισέ, Σίλβα, Νίνη, Λέτο, Βύντρα, Τζόρβα), να εξασφαλιστεί η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ, να γίνει σωστά η ΑΜΚ, να βγει κάποιος μπροστά (να είναι σίγουρος πως θα τύχει της πλήρους στήριξης του κόσμου) και να πολεμήσει αυτό το σίχαμα που έχουμε απέναντι και είναι ε΄τοιμο να δημιουργήσει νέα ψευτοκυριαρχία.

 Κατά τα λοιπά ο Παναθηναϊκός είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ του αποψινού ντέρμπι. Οι παικταράδες μας έπαιξαν με ψυχή και πέτυχαν τη μεγάλη ανατροπή (ασχέτως αν ο αλήτης αλλοίωσε το αποτέλεσμα) και απέδειξαν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εξ ου και η αποθέωση στην "υποδοχή ηρώων" στην Παιανία. Για όλο τον κόσμο του Τριφυλλιού αλλά και τη φίλαθλη Ελλάδα ο Παναθηναϊκός είναι ΚΑΙ ο φετινός πρωταθλητής!

 * Είμαστε πολύ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ που γεννηθήκαμε Παναθηναϊκοί και ποτέ δεν πήραμε ούτε θέλουμε να πάρουμε πρωτάθλημα σαν και το σημερινό. Ακόμη πιο τυχεροί όμως, είμαστε που γεννηθήκαμε ΑΝΘΡΩΠΟΙ και όχι υπανάπτυκτοι, καθυστερημένοι, ψεύτες, πούστηδες, λαμόγια, κλέφτες, μπάσταρδοι και δολοφόνοι, όπως οι λιμανίσιοι απόγονοι, που βρίσκονται ες αεί και εναγωνίως προς αναζήτηση του πατέρα τους...!

 * ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ!!!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλημέρα αγορίνα. Ενα θα πω.
Και οι γαύροι ντρέπονται για το αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Mhn to les kapoioi milane akoma file dn paizontai ta noumera !!!

Mike είπε...

bear ετσι θα ΕΠΡΕΠΕ να ηταν. Ευτυχως υπαρχουν καποιοι που οπως λες, ντρεπονται. Ξερω προσωπικα σωστους γαυρους. Δυστυχως ειναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ. Η μεγαλη πλειονοτητα των γαυρων πανηγυριζει που πηραν ακομη ενα ψευτικο πρωταθλημα..

Mike είπε...

Ανωνυμε, δυστυχως ετσι ειναι. Τα ζωα, οι υπαναπτυκτοι, αυτα τα ανθρωποειδη χειριστου ειδους ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ που μας ληστεψαν και νιωθουν οτι εκαναν μεγαλο κατορθωμα..