12/11/10

Τελεσίγραφο Καζάζη: «Την Τρίτη φεύγω»!


 Όπως έχουμε πολλές φορές, το να λέμε για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού είναι κοινότυπο, αλλά από την στιγμή που υπάρχουν δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε σε αυτά. Σήμερα πριν την προπόνηση υπήρξε συνάντηση και συζήτηση που κράτησε μιάμιση ώρα και στην οποία ειπώθηκαν πολλά και σημαντικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι και η απόφαση του Στέλιου Καζάζη να παραιτηθεί αν δεν δοθούν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα. Στο πλευρό του στάθηκαν οι παίκτες.

 Καζάζης: «Φεύγω αν δεν λυθούν τα προβλήματα»

 Ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται και ο Στέλιος Καζάζης έχει αποδείξει το πόσο καλός καπετάνιος είναι, κρατώντας το… πράσινο καράβι στην επιφάνεια παρά τις προσπάθειες πολλών για να βουλιάξει. Ο έμπειρος προπονητής ωστόσο είναι και άνθρωπος και βλέποντας πως κανείς ή έστω ελάχιστοι, δεν ενδιαφέρονται για το τμήμα, αποφάσισε να πάρει για ακόμα μία φορά την κατάσταση στα χέρια του και να ξεκαθαρίσει στην διοίκηση πως αν μέχρι την Τρίτη δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα της που υπάρχουν, τότε αυτός θα παραιτηθεί. Μετά την σημερινή προπόνηση και αφού πρώτα είχε προηγηθεί μαραθώνια συνάντηση και συζήτηση μεταξύ των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας, ο Καζάζης ξεκαθάρισε πως αν δεν βρεθεί λύση θα αποχωρήσει. Αυτό άλλωστε τόνισε και με δηλώσεις του στο leoforos.gr: «Μέχρι την Τρίτη θέλω καθαρές λύσεις και εξηγήσεις. Θέλω να ειπωθούν αλήθειες. Όσο σκληρές και αν είναι αυτές. Τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ομάδα, πρέπει να λυθούν. Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί. Αν μέχρι την Τρίτη δεν έχει βρεθεί λύση τότε εγώ θα αποχωρήσω».

 Στο πλευρό του οι παίκτες

 Δίπλα στον προπονητή τους βρίσκονται και οι παίκτες, που επίσης περνάνε πολύ δύσκολες μέρες. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων μιλώντας στο leoforos.gr τάχθηκε στο πλευρό του προπονητή του, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μας στεναχωρεί η κατάσταση της ομάδας και του προπονητή και είμαστε μαζί του».

 Από εδώ.

 * Τα πράγματα στον Ερασιτέχνη είναι πολύ τραγικά και πλέον οριακά. Ο Στελάρας ήταν ο άνθρωπος που κράτησε όρθιο το τμήμα, που όχι μόνο δε βάρεσε διάλυση, αλλά είναι και στην κορυφή της Α1 με 3χ3. Συν τοις άλλοις ο προπονητής του Παναθηναϊκού είναι απλήρωτος από τα περασμένα Χριστούγεννα(!), αλλά ούτε αυτό τον πτοεί. Εκείνο που δεν αντέχει με τίποτα ο κόουτς είναι η απίστευτη κοροϊδία των «υπευθύνων», οι οποίοι από λόγια και υποσχέσεις άλλο τίποτα, αλλά δυστυχώς ακόμη δεν έχουν προχωρήσει σε πράξεις, σε πληρωμές δηλαδή προς τους βολεϊμπολίστες και οφειλές προς αθλητές που έχουν φύγει απ' τον ομάδα.
 Τα πάντα κυριολεκτικά κρέμονται από μία κλωστή και μέχρι την Τρίτη θα ξέρουμε αν θα υπάρχει μέλλον στον Ερασιτέχνη...

2 σχόλια:

tzonakos είπε...

Γιατι ρε γαμώτο ;
Παρακολουθώ εδω και καιρό και με θλίβει το γεγονός οτι στον ερασιτέχνη ΠΑΟ τα πράγματα ειναι άσχημα, και μάλιστα ενω τα τμήματα όπως το βόλλεϊ πάνε πολύ καλά.
Σκέφτομαι αν δεν ηταν και πρώτος στη βαθμολογία, τι θα γινόταν ; Το πάνε για διάλυση ;
Κρίμα.

Mike είπε...

Δυστυχως φιλε τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα. Ο Καζαζης ειναι ηρωας και μαγκας, αλλα του τελειωνουν οι αντοχες.. Την Τριτη θα ξερουμε: Σωτηρια η διαλυση...