12/11/10

Παναθηναϊκός - Λάρισα 9-5, 2/2 το Τριφύλλι. Χρονομέτρης ο Δήμου!


 Ο Παναθηναϊκός έκανε το «δύο στα δύο» στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών, επικρατώντας με 9-5 της Λάρισας στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, ωστόσο η είδηση ήρθε από το τραπέζι της γραμματείας.
Χρονομέτρης της αναμέτρησης ήταν ο Κώστας Δήμου, ο πολίστας των «πράσινων» που τον Ιανουάριο του 2009 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται ακόμα σε καροτσάκι.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Φάνη Κουντουδιού πήρε τη νίκη, στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής και «σκαρφάλωσε» στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου οι «πράσινοι» «συγκατοικούν» με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο.

 Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 1-1, 3-1.

 Οι σκόρερ των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός: Γιώργος Αφρουδάκης 3, Ζάχος Αφρουδάκης 2, Καφετζόπουλος 1, Φλώρος 1, Δερμιτζάκης 1, Τσόκας 1.

 ΝΟ Λάρισας: Σούρανι 1, Αλιχανίδης 1, Βαμβουνάκης 1, Γκρεμέλας 1, Κουλουκτσής 1.

 Από εδώ.

 * Κόντρα στα γνωστά οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά προβλήματα (οι πολίστες μας δεν έκαναν προπόνηση όλη την εβδομάδα, καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο κολυμβητήριο!), ο Παναθηναϊκός έφτασε εύκολα στο 2/2 στο πρωτάθλημα και όπως δήλωσε ο Γιώργος Αφρουδάκης, η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις την 3η θέση.
 
 *  Πάνω από 50 οπαδοί βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και έδωσαν ώθηση στους πολίστες, όπως δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιώργος Τσόκας, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, Φάνης Κουντουδιός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: