6/11/10

Παλαιό Φάληρο - Παναθηναϊκός 7-11, μεγάλο διπλό στην πρεμιέρα της Α1 πόλο ανδρών!


 Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών. Οι πράσινοι επικράτησαν του Π. Φαλήρου στο Ρέστειο κολυμβητήριο με 11-7 και ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.
 Τα μηνύματα είναι φέτος θετικά σε ένα τμήμα, που ιστορικά είναι απ' τα πιο αδύναμα του Παναθηναϊκού και που το καλοκαίρι μέσα στο γενικότερο χαμό που επικρατούσε στον Ερασιτέχνη έφτασε κοντά στη διάλυση!
 Ωστόσο οι μεταγραφικές ενισχύσεις με τους Αφούς Αφρουδάκηδες, τον Καραμπέτσο και το Σάριτς ανέβασαν τις προσδοκίες των ανθρώπων του Τριφυλλιού, αλλά και τις ελπίδες του κόσμου για μεγάλα πράγματα τη φετινή σεζόν. Και απ' την πρώτη αγωνιστική οι παίχτες, υπό τις οδηγίες πλέον του πρώην πολίστα μας, Φάνη Κουντουδιού, φρόντισαν, έστω και για την ώρα, να τις επιβεβαιώσουν!

 Απέναντι στο Π. Φάληρο, μέσα σε μία έδρα όπου παραδοσιακά είναι «εχθρική» για τους πράσινους, ο Παναθηναϊκός, έχοντας σε μεγάλη μέρα το μεγάλο του απόκτημα, Γιώργο Αφρουδάκη, αλλά και τον Γιώργο Τσόκα έφτασε σχετικά εύκολα στο τελικό 7-11, μιας και οι γηπεδούχοι έμειναν στο ματς μόνο για ένα ημίχρονο, το οποίο και έληξε 5-6. Βέβαια ο Παναθηναϊκός είχε τον απόλυτο έλεγχο στο σκοράρισμα, αφού οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ και ήταν απ' την αρχή σε θέση οδηγού, με το Φάληρο να φτάνει μόνο μέχρι την ισοφάριση, αλλά να μην προσπερνάει.
 Στο τρίτο οκτάλεπτο με γκολ του Γ. Αφρουδάκη έγινε το 5-7, ενώ λίγο αργότερα ο Στελλάτος αύξησε τη διαφορά στα 3 γκολ, 6-9. Στο τέταρτο δεκάλεπτο το Π. Φάληρο μείωσε σε 7-9, αλλά ο Παναθηναϊκός όχι μόνο κράτησε εύκολα, αλλά ανέβασε τη διαφορά μέχρι το τελικό 7-11.

 Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-3, 1-2.



 Οι σκόρερ των δύο ομάδων:
 Π. Φάληρο (Θοδωρής Βλάχος): Δουδέσης 2, Αγγελίδης 2, Γενηδουνιάς 1, Μητρόπουλος 1, Δικαίος 1.  
 Παναθηναϊκός (Φάνης Κουντουδιός): Τσόκας 4, Γ. Αφρουδάκης 3, Ζ. Αφρουδάκης 2, Στελλάτος 1, Σάριτς 1.

 * Στο Ρέστειο κολυμβητήριο βρέθηκε ο πρώην προπονητής μας και νυν της Εθνικής Ελλάδος, Ντράγκαν Άντριτς, όπως και ο πρώην φουνταριστός μας, Μάνθος Βουλγαράκης, που φέτος αγωνίζεται στη Βουλιαγμένη.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Χρόνια Πολλά Μάικ! Οτι επιθυμείς. Να σε χαιρόμαστε εσένα και το μπλογκάκι σου. Φιλιά πολλά

Mike είπε...

Ευχαριστω για τις ευχες!
Αντευχομαι τα καλυτερα :)