8/11/10

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός 0-1, κακός αλλά ουσιαστικός ο ΠΑΟ έκανε το πρώτο βήμα για το 7χ7 μέχρι τη διακοπή


 Μετά το πρόγραμμα φωτιά με τα 3 σερί ντέρμπι για το πρωτάθλημα και τις δύο μάχες με τη Ρούμπιν για το Champions League ο Παναθηναϊκός βάσει του θεωρητικά εύκολου προγράμματος είχε σα στόχο το 7χ7 στη Superleague μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου και της διακοπής του πρωταθλήματος.
 Απόψε στο Περιστέρι έγινε η αρχή. Οι νταμπλούχοι πέρασαν σχετικά εύκολα απ' την έδρα του Ατρομήτου, όπου αν και ήταν κακοί στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, έφτασαν στη νίκη με πανέμορφη ατομική ενέργεια και γκολ του φορμαρισμένου Χριστοδουλόπουλου.
 Ωστόσο ο Παναθηναϊκός σε ακόμη ένα παιχνίδι προβλημάτισε με την αγωνιστική εικόνα του. Αυτή η τσαντίλα του να έχεις παιχταράδες και να μην παίζεις μπάλα είναι... άλλο πράγμα!
 Ο Ατρόμητος, που έως τώρα στο πρωτάθλημα έχει δείξει λίγα πράγματα, δεν απείλησε σχεδόν καθόλου το Τζόρβα, αλλά κι ο Παναθηναϊκός έκανε πάρα πολλά λάθη, δεν είχε τρεξίματα, τουλάχιστον μέχρι την είσοδο του Κάρα, δεν πίεζε ψηλά, δεν άλλαζε πολλές πάσες, δεν δημιουργούσε ευκαιρίες!
 Παρ' όλα αυτά από μία προσωπική ενέργεια του Χριστοδουλόπουλου στο 70', ήρθε το γκολ, που έδωσε και τους τρεις βαθμούς στο Τριφύλλι. Αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά της μεγάλης ομάδας. Αρκεί μία ατομική ενέργεια από έναν καλό παίχτη, για να βρεθεί η λύση και να κερδηθεί ένα ματς. Στο 70' λοιπόν ο Λάζαρος, που διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας με συνεχόμενα καλά ματς, πήρε τη μπάλα σε θέση έξω αριστερά από κεφαλιά πάσα του Σισέ, ντρίμπλαρε δύο αμυντικούς και με ωραίο πλασέ στη δεξιά γωνία του Μιχαηλίδη έκανε το 0-1, που ήταν και το τελικό σκορ.
 Η αλήθεια πάντως είναι ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού βελτιώθηκε μετά το 55' και την είσοδο του Μαρίνου, που αντικατέστησε τον τραυματία Σπυρόπουλο. Ο μικρός τα πήγε καλά επιθετικά δημιουργώντας ρήγματα απ' την πλευρά του. Καλός και ο Κάρα, έδωσε ώθηση και καλύτερη κυκλοφορία στο κέντρο, όταν πέρασε στη θέση του Γκοβού.
 Οκ, η νίκη ήρθε, έγινε το πρώτο απ' τα 7 απαιτούμενα βήματα μέχρι τη διακοπή για τις γιορτές, όπου πρέπει να πάρουμε και τα άλλα 6 και να είμαστε 1οι ή έστω στο -1 όπως είμαστε τώρα.

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Ατρόμητος: Μιχαηλίδης, Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι, Βινιάλ (19’ Μελισσάς), Νεμπεγλέρας, Καμαρά (69’ Περόνε), Σφακιανάκης, Σαγκανόφσκι, Τάτος (77’ Καραλής), Μπρίτο.

 Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (55’ Μαρίνος), Καντέ, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Χριστοδουλόπουλος (86’ Ιωαννίδης), Γκοβού (57’ Καραγκούνης), Λουίς Γκαρσία, Σισέ.

 * Ακολουθούν δύο κολλητά ματς στο ΟΑΚΑ με Λάρισα και Ηρακλή, το επόμενο και μεθεπόμενο Σάββατο.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Λάζος Λάζος οε οε οε
Καλησπέρα και πάλι

Mike είπε...

Ωραιος ο Λαζαρος!
Αντε να δουμε καλυτερη συνεχεια..

KitsosMitsos είπε...

Έχει πάρει τα πάνω του φέτος.
Καλημέρα

Mike είπε...

καλημερα φιλε,
μακαρι να συνεχισει ετσι!