24/9/10

Την πρώτη 100στάρα με +60 (100-40) πέτυχε ο ΠΑΟ σε επίσημου χαρακτήρα φιλικό απέναντι στην Ούζιτσε! Εκτός ομάδας έθεσε οριστικά τον Σάρας ο Ομπράντοβιτς.


 Κατοστάρα και +60 απέναντι στην Ούζιτσε μέσα στη Σερβία πέτυχε χθες ο Παναθηναϊκός!
 Σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας, τα έσοδα του οποίου δόθηκαν για καλό σκοπό (σε μια άπορη γυναίκα και τα τρία παιδιά της), οι πρωταθλητές Ελλάδας διέλυσαν τη Σερβική ομάδα με το εκπληκτικό 100-40. Στην αρχή της προετοιμασίας η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση με τον Ομπράντοβιτς να δηλώνει ευχαριστημένος από την σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν οι παίχτες του τον συγκεκριμένο αγώνα.

 Τα δεκάλεπτα: 22-14, 52-22, 73-37, 100-40.

 Οι πόντοι του Παναθηναϊκού (Ομπράντοβιτς): Μάριτς 14, Καλάθης 9, Φώτσης 5 (1), Νίκολας 13 (3), Μπατίστ 13, Περπέρογλου 14 (1), Σάτο 9 (2), Διαμαντίδης 2, Τσαρτσαρής 2, Καϊμακόγλου 2, Τέπιτς 4, Βουγιούκας 10, Σερμαντίνι 3.

 * Δύο μέρες πριν οι δύο ομάδες έπαιξαν στο Ζλάτιμπορ με τον Παναθηναϊκό να κερδίζει ξανά εύκολα, 91-69.

 * Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Ραντνίτσκι στο Κραγκούγεβατς και τη Δευτέρα τη Ζέλεσνικ στο Βελιγράδι, ενώ την Τρίτη επιστρέφει στην Ελλάδα.


 Μετά τις δηλώσεις Θανάση Γιαννακόπουλου περί αποχώρησης του Γιασισκεβίτσιους ήρθε και ο ίδιος ο Ομπράντοβιτς με δηλώσεις του στη λιθουανική εφημερίδα «l.rytas» να επιβεβαιώσει το οριστικό αντίο του Σάρας με τον Παναθηναϊκό, ενώ εξέφρασε και την μεγάλη τιμή που έχει που δούλεψε μαζί του και τον απεριόριστο σεβασμό που τρέφει για το Λιθουανό σταρ.

 * Δυστυχώς λοιπόν ο Σάρας δεν θα μείνει στην ομάδα. Σίγουρα είναι μεγάλη απώλεια, αφού αν και στα 34 πλέον χρόνια του ο Λιθουανός παιχταράς αρκεί να παίξει λίγα λεπτά και να πάρει μόνος του ένα ματς στο τέλος, όταν η μπάλα «καίει».

 * Το ερώτημα είναι αν οι Γιαννακόπουλοι αφήσουν έτσι την ομάδα με μόνο μεγάλο γκαρντ τον Διαμαντίδη (Σάρας, Σπανούλης είναι μεγάλες απώλειες) ή αν θα κάνουν τελικά μία ακόμη μεταγραφή, γιατί μετά το Μήτσο έχουμε μόνο Τέπιτς, Καλάθη. Ελπίζω ότι θα γίνει τελικά μία μεταγραφή ακόμη...

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Καλησπέρα Μάϊκ! Αύριο θα μαι μέσα! χεχεχεχε

lt.aldo raine είπε...

zilepse zilepse:)

http://twitter.com/GilbertoSilva15/status/25432161291

Mike είπε...

bear καλησπερα, ολοι εκει θα 'μαστε!

Mike είπε...

it aldo χαχα τρελε :)