26/9/10

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 2-1 εύκολα κι απλά. Και τώρα Κοπεγχάγη!


 Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την εξαιρετική «πελατειακή» σχέση που έχει με τον Πανιώνιο κερδίζοντας σε ακόμη ένα εντός έδρας ματς τους Νεοσμυρνιώτες με 2-1 στο ΟΑΚΑ. Δύο έξοχες ατομικές ενέργειες και ισάριθμα γκολ των Νίνη και Κατσουράνη σε κάθε ημίχρονο στάθηκαν αρκετά για να δώσουν τη νίκη στους γηπεδούχους.
 Σε όλο το ματς πάντως ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή και τον έλεγχο. Ειδικά μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο που ανέβηκαν και οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Νίνης (μαζί με Λέτο δεν τράβηξαν καθόλου στο πρώτο) οι πράσινοι δημιούργησαν πολλές φάσεις, με τον Σισέ μόνο να χάνει 3 σημαντικές ευκαιρίες για να αυξήσει το σκορ. Ο Πανιώνιος, που ήταν ακίνδυνος σε όλο τον αγώνα, απλώς μείωσε στο τελικό 2-1 στις καθυστερήσεις. 
 Λίγο πριν ο Νίνης αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη, ενώ και η πρώτη που είχε δεχτεί ήταν αστεία. Επίσης οι γηπεδούχοι έχουν κάθε δικαίωμα να φωνάζουν για δύο πέναλτι πάνω στο Νίνη και τον Μπουμσόνγκ, με τον διαιτητή Μήτσιο, που σφύριξε το πρώτο του ματς στη Superleague, να τα κάνει θάλασσα. Την ίδια στιγμή στο Φάληρο ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε πεντακάθαρο γκολ που ακυρώθηκε, ενώ τελείωσε το ματς με 9 παίχτες, με τον Παμπορίδη να «διασφαλίζει» το 50-50 του Μαριδάκη..

 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 Παναθηναϊκός (Νίκος Νιόπλιας): Τζόρβας, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ (74' Σιμάο), Βύντρα, Κατσουράνης (85' Καραγκούνης), Ζιλμπέρτο Σίλβα, Νίνης, Λουίς Γκαρθία (67' Μαρίνος), Λέτο, Σισέ. 

 Πανιώνιος (Μίκαελ Στόρε): Μάχο, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα (85' Χαλαλί), Μπάλαμπαν, Βάρο (72' Χίκα), Κουμορτζί, Σιόβας, Κοντοές, Τσότσαλιτς, Βαζ Τε (86' Κούκετς).

 * Σημαντική νίκη ψυχολογίας κυρίως και πλέον πάμε στο μεγάλο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη την Τετάρτη. Με πάνω από 45000 οπαδούς στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στους «16» του Champions League.

6 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Δεν το ειδα το ματς και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη, αλλά το γεγονός ότι κέρδισες παραμονές τσου λου είναι ιδιαίτερα σημεντικο για πολλούς λόγους.

Καλή επιτυχία με Κοπεγχάγη!

Unknown είπε...

Καλημέρα Μάικ. Εμένα η ομάδα το πρώτο ημίχρονο δεν μπορώ να πω ότι μου άρεσε. Μετά το πρώτο γκολάκι έπαιξε μπάλα.
Με το γκολ του Κατσουράνη απογειώθηκα, και προσγειώθηκα στο πόδι της γκόμενας δίπλα μου. Lol είδε τον χάρο με τα μάτια της η καημένη. Χα χα άντε να το επαναλάβουμε τέτοιο σκορ και την Τετάρτη. :-)

Laplace είπε...

καλησπερα φιλε Μιχαλη
μονο τους 3ποντους κραταμε κ ενα 15λεπτο..
τπτ αλλο..
παμε για νικη την τεταρτη

ΔΕΣ ΤΟ ΜΕΙΛ ΣΟΥ οταν μπορεισεις..

Mike είπε...

Κανθαρε στο α' ημιχρονο δεν παιξαμε καλα. Στο β' ομως ανεβηκαμε πολυ.
Νασαι καλα, καλη τυχη και σε σενα στη Νορβηγια!

Mike είπε...

bear ετσι ειναι, στο δευτερο παιξαμε καλα για ενα διαστημα.
καλη φαση, χαχα!
Καλη μας τυχη την Τεταρτη :)

Mike είπε...

Laplace ναι καλη νικη, μπαλιτσα ειδαμε αλλα λιγο. Προεχει η Κοπεγχαγη τωρα.
Το ειδα το mail, θα σου στειλω σε λιγο.